Bruno Mars: Aποσύρει τους Silk Sonic από τις υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Μπρούνο Μαρς (Bruno Mars) ανακοίνωσε ότι το ντουέτο της R&B, Silk Sonic που αποτελείται από τον ίδιο και τον Anderson.Paak απέσυρε το άλμπουμ του «An Evening With Silk Sonic» από τις υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy 2023.
«Πραγματικά επενδύσαμε τα πάντα σε αυτόν τον δίσκο, αλλά οι Silk Sonic θα ήθελαν αξιοπρεπώς, ταπεινά και το πιο σημαντικό, ερωτικά, να αποσυρθούν από την υποβολή υποψηφιότητας του άλμπουμ μας φέτος» είπε ο Mars. «Ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να γιορτάσουμε με όλους μια υπέροχη μουσική χρονιά και να συμμετάσχουμε στο πάρτι. Σας ευχαριστούμε που επιτρέψατε οι Silk Sonic να έχουν επιτυχία» ανέφερε.
Το βασικό single του άλμπουμ «Leave the Door Open» κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021 και κέρδισε και τα τέσσερα Grammy για τα οποία ήταν υποψήφιο στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων του 2022. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο και όχι μόνο ήταν επιλέξιμο για τα βραβεία του 2023, αλλά σχεδόν όλα τα προγνωστικά έδειχναν ότι θα είναι το φαβορί στην κατηγορία Άλμπουμ της Χρονιάς.
Οι υποψηφιότητες για βραβεία Grammy δεν προκύπτουν αυτόματα. Οι ηχογραφήσεις πρέπει να υποβάλλονται από έναν εκπρόσωπο, συνήθως τη δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη και εάν ένας καλλιτέχνης δεν θέλει να είναι υποψήφια η μουσική του, αυτό ισοδυναμεί με απόσυρση.
Είναι πιθανό ο Μπρούνο Μαρς, να απαντά με τον τρόπο αυτό στην κριτική που έλαβε η Αμερικανική Ακαδημία Ηχογράφησης το 2018, όταν το άλμπουμ του «24K Magic» και τα single του κέρδισαν και στις έξι κατηγορίες για τις οποίες ήταν υποψήφιο.
Είναι επίσης πιθανό, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Variety να θέλησε να προλάβει παρόμοια αντίδραση προτού προκληθεί. Με τόσο τον Kendrick Lamar και την Beyonce, αλλά και την Adele να προπορεύονται για τις υποψηφιότητες του 2023, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι η απόφαση του Mars και των Silk Sonic είναι πολύ έξυπνη κίνηση.
- Αντιδράσεις για το ΟΑΚΑ: Το τεράστιο κόστος, η συντήρηση που έπρεπε να γίνει και τα ερωτηματικά για την ασφάλεια των 120.000 φιλάθλων στους πρόσφατους αγώνες
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Ευρύ προβάδισμα για ΝΔ, αλλά και δυσαρέσκεια για τις φυσικές καταστροφές - Μπορεί να κερδίσει τις εκλογές ο Κασσελάκης;
- Οργή στην Τουρκία: Έκαψαν ομοίωμα του Ερντογάν έξω από την τουρκική πρεσβεία στη Στοκχόλμη
- Χρέη στην ΑΑΔΕ: Αυξάνονται οι μεγαλοοφειλέτες και μειώνεται η... μαρίδα
- Γ. Μασούτης: Μας αρέσουν οι εξαγορές, δεν μας ενδιαφέρει να πουλήσουμε - Στο €1,1 δισ. ο φετινός τζίρος
- Γιοβάνοβιτς- Σπόραρ: Ο Μητσικώστας κάνει Καρβέλα στο νέο Mitsi Var πιο τέλεια κι απ’ τον ίδιο (Vid)
- Καταρρίφθηκε ο μύθος: Πού βρίσκεται τελικά ο θρυλικός Άργιλος του Μαυρογιαλούρου στο «Υπάρχει και φιλότιμο»

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr