Η μουσική του «Μπάτμαν» από συμφωνική ορχήστρα σε περιοδεία με αφορμή την 35η επέτειό της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η μουσική του Ντάνι Έλφμαν για την πρώτη ταινία «Μπάτμαν» του 1989 πρόκειται να παρουσιαστεί ζωντανά από συμφωνική ορχήστρα σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.
Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2024 έχουν προγραμματιστεί 14 συναυλίες, στο πλαίσιο της περιοδείας DC in Concert με αφορμή την 35η επέτειο από την κυκλοφορία της εμβληματικής ταινίας σε κινηματογράφους στις ΗΠΑ, το Παρίσι και το Λονδίνο.
Η ορχήστρα θα παρουσιάσει το σάουντρακ μπροστά από οθόνη, στην οποία θα προβάλλεται η ταινία «Μπάτμαν» με τον Μάικλ Κίτον στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Τζακ Νίκολσον ως Τζόκερ. Η περιοδεία αρχίζει τον Ιανουάριο από το Λος Άντζελες και ολοκληρώνεται στο Λονδίνο την άνοιξη.
Διαβάστε ακόμη
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Ο δράστης ρίχνει τις ευθύνες στο θύμα - Όσα ισχυρίζεται και οι μαρτυρίες γειτόνων
Οι 301 που υπογράφουν την Ιδρυτική Διακήρυξη της ΕΛΑΣ - «Μπροστάρηδες» άνθρωποι του Πολιτισμού και της Παιδείας
«Σαν σεισμός»: Μετεωρίτης εξερράγη στην ατμόσφαιρα των ΗΠΑ και ταρακούνησε κτίρια
«Είμαι τυχερή που δεν πέθανα»: Ο «σιωπηλός» κίνδυνος που απειλεί τις καρδιές νεαρών γυναικών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



