Μαρίζα Ρίζου: Oλοκληρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία με μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ «Το Χωριό», η Μαρίζα Ρίζου ολοκληρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία με μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».
«Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο τέταρτος δίσκος μου με τίτλο "Το Χωριό". Παρέα με ένα μέρος του χωριού -που είναι δηλαδή οι πολύτιμοι συνεργάτες μου-, ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για τη διαδρομή που δυστυχώς δεν γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στη βαθιά εκτίμηση της ζωής και "Του Χωριού" του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ, με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε.
Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα οκ και αποδεκτά.
Σας περιμένω, σας περιμένουμε!»
Μαρίζα
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



