ΣΚΑΪ: Ο Μίνως Μάτσας υπογράφει το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς «Οι Πανθέοι»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο συνθέτης Μίνως Μάτσας υπογράφει το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς «Οι Πανθέοι», που κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Το τραγούδι «Ιστορία» είναι ένα ερωτικό τραγούδι, σε στίχους της Σοφίας Καψούρου, και ερμηνεία του Κώστα Τριανταφυλλίδη.
Ο δημιουργός, μεγαλωμένος σε μια μουσική οικογένεια, με σπουδές σε Ελλάδα και Νέα Υόρκη, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες σε Ελλάδα και εξωτερικό - συνθέτες, στιχουργούς, ερμηνευτές και σκηνοθέτες. Έχει γράψει τη μουσική για κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές και έχει βραβευτεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Ο Μίνως Μάτσας αποκαλύπτει για το τραγούδι «Ιστορία»: «Το τραγούδι "Ιστορία" είναι εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα "Οι Πανθέοι" του Τάσου Αθανασιάδη και έχει γραφτεί για την ομώνυμη σειρά που θα προβληθεί τη φετινή σεζόν στον ΣΚΑΪ. Ένα βαθιά ερωτικό τραγούδι, ύμνο στη γυναικεία φύση πάνω στους εξαιρετικούς στίχους της Σοφία Καψούρου, που εκφράζει την απόγνωση αλλά και την προσδοκία της ερωτικής επιθυμίας».
Θάνατος 18χρονου Ασημάκη στον Πύργο: Το κλείσιμο των λογαριασμών στα social media και το επεισόδιο από το παρελθόν
Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στην Ηλεία - Σηκώθηκε αεροσκάφος
Πέθανε ο σπουδαίος Γερμανός φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας σε ηλικία 96 ετών
Ιστορική στιγμή: Στο Μεσολόγγι ο πίνακας του Ντελακρουά για τα 200 χρόνια από την Έξοδο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



