• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Η απόφαση για κλείσιμο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης διχάζει τους αγρότες - Τι λένε στο ethnos.grΤσιάρας στο OPEN: «Δίνουμε όσα περισσότερα μπορούμε να δώσουμε στους αγρότες - Λύση χωρίς διάλογο δεν θα βρούμε»Ειδική σύνταξη 1.700 ευρώ τον μήνα για τους πληγέντες σε Μάτι και Μάνδρα - Τι προβλέπουν οι ρυθμίσειςΗ Paramount αντεπιτίθεται στο Netflix με 108 δισ. δολάρια για την εξαγορά της Warner Bros.
δημοφιλές τώρα: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες - «Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»
Homepage ┋   Μουσική   ┋   01.01.2024 23:00
Newsroom
Newsroom

Τα μέλη των BLACKPINK δεν ανανέωσαν τα ατομικά τους συμβόλαια με την YG Entertainment

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο
AP photo
AP photo

Τα τέσσερα μέλη του γυναικείου συγκροτήματος της K-pop BLACKPINK, αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τα ατομικά τους συμβόλαια με την YG Entertainment ενώ παραμένει η συνεργασία τους με την εταιρεία ως συγκρότημα.

«Συμφωνήσαμε να μην προχωρήσουμε σε πρόσθετα συμβόλαια για τις ατομικές δραστηριότητες [των μελών]», ανέφερε σε δήλωσή της η YG Entertainment στο νοτιοκορεατικό πρακτορείο Xsportsnews, σύμφωνα με το Soompi. «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τις δραστηριότητες των BLACKPINK και θα ενθαρρύνουμε τις ατομικές δραστηριότητες των μελών με θερμή καρδιά».

Η είδηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση από την Jennie, ότι ξεκινά τη δική της δισκογραφική εταιρεία με την ονομασία Odd Atelier (OA). Την περιέγραψε ως «έναν χώρο που στοχεύει στη δημιουργία νέων πραγμάτων που προσελκύουν την προσοχή με διαφορετικό τρόπο από ό,τι είναι συνηθισμένο ή αναμενόμενο».

Στις αρχές Δεκεμβρίου, και τα τέσσερα μέλη -οι Jennie, Jisoo, Rose και Lisa- υπέγραψαν «αποκλειστικό συμβόλαιο για δραστηριότητες» του γκρουπ με την YG Entertainment μετά από διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κορυφαίο συγκρότημα έκανε το ντεμπούτο του το 2016 με το τραγούδι «Whistle» και την YG Entertainment στο πλευρό του σημειώνοντας τεράστια ,παγκόσμια επιτυχία με σημαντικές συνεργασίες. Παρά το γεγονός ότι το 2023 δεν κυκλοφόρησαν καμία νέα μουσική εξακολουθούν να κατέχουν τη δεύτερη θέση στη λίστα των K-pop καλλιτεχνών στο Spotify για το έτος, όπως αναφέρει το ΝΜΕ.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία

«Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου

Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • συγκρότημα
  • k-pop
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr