Μαρία Κάλλας: Tο σπίτι που έμενε στην Οδό Πατησίων γίνεται Ακαδημία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με την τεχνολογία 3D, θα παρουσιαστούν οι μελέτες ανακατασκευής του κτιρίου της οδού Πατησίων 61, όπου έζησε η Μαρία Κάλλας από το 1937 έως το 1945, την Τετάρτη, 24 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus.
Η παρουσίαση, θα γίνει σε συνεργασία, με την ομάδα των αρχιτεκτόνων που εκπόνησαν τις μελέτες για την ανακατασκευή του κτιρίου καθώς και την ομάδα των αναδόχων που ανέλαβαν τις εργασίες αυτές, ώστε να στεγαστεί σε αυτό η Ακαδημία που φέρει το όνομά της.
Η πρόεδρος κ. Βάσω Παπαντωνίου και τα μέλη του Δ.Σ. της «Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης Maria Callas», θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα μιλήσουν για τον σχεδιασμό του εμβληματικού κτιρίου που θα γίνει Ακαδημία.
Στην παρουσίαση θα παραστεί και ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Χάρης Δούκας.
Την εκτέλεσε εξ επαφής στο κεφάλι: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας της Ελευθερίας Γιακουμάκη
Η γαλάζια… ανταρσία τελικά αναβλήθηκε - Πότε δίνουν νέο «ραντεβού» οι βουλευτές της ΝΔ
Στεγαστική κρίση: Πώς θα λυθεί το μείζον κοινωνικό ζήτημα - 22+1 εφαρμόσιμες προτάσεις
Το αντάρτικο που ξεφούσκωσε, οι πρώτες διαφωνίες στο κόμμα Καρυστιανού και ο λογαριασμός της Κοβέσι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




