Απόστολος Κίτσος: Mελοποιεί Κατερίνα Γώγου και Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, γιόρτασε η Μικρή Αρκτος με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Απόστολου Κίτσου, με τίτλο «Αναχώρηση».
Για πρώτη φορά ο Απόστολος Κίτσος κάνει το ντεμπούτο του και ως τραγουδοποιός, ντύνοντας με μουσική ποιήματα της Κατερίνας Γώγου και της Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει το νήμα της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Καλογεράκη (με τον οποίο δημιούργησαν το «Κάτι Παράξενο»), ο οποίος είναι παρών και εδώ με τραγούδια που έγραψε πάνω σε ποίηση των Ζακ Πρεβέρ, Αρθούρου Ρεμπώ και Μάνου Πετράκη.
Ο δίσκος αυτός σηματοδοτεί την «Αναχώρηση» προς έναν νέο ηχητικό τόπο, φρέσκο, σημερινό, με έντονο ηλεκτρονικό στοιχείο και δυναμικές ενορχηστρώσεις, τις οποίες υπογράφει ο ίδιος ο Απόστολος, κουβαλώντας όμως πάντα στις αποσκευές του όλη τη γοητεία του παλιού και του κλασικού.
Το άλμπουμ συμπληρώνει η διασκευή του «Κι Ήταν Πάντα η Νύχτα» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική του Γιάννη Σπανού, που είναι η συνέχεια της πολύ επιτυχημένης τους συνάντησης στις παραστάσεις «Ανάσα μου κι Αέρα» και «Βράδυ στην Αθήνα».
Οι πιέσεις των κατοίκων φέρνουν το ΤΕΕ στην Κυψέλη για ελέγχους των ρηγματώσεων εξαιτίας του Μετρό
«Κλειδώνει» ο πρώτος καύσωνας: Πού και πότε θα «χτυπήσουν» σαραντάρια - Τι λέει ο Κολυδάς
Σοκαριστική ανακάλυψη μητέρας: Βρήκε νεκρή την κόρη της από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι τους - Κατηγορούνται τρεις φίλοι της ανήλικης
«Επικό» βίντεο από το καστ της Οδύσσειας: «Ραπάρουν» και εξιστορούν τα γεγονότα σε δακτυλικό εξάμετρο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



