ΕΣΡ: Καλεί τρεις τράπερ για ακρόαση μαζί με τις δισκογραφικές τους εταιρείες
Η κλήση αφορά σε οπτικοακουστικό υλικό τους που έχει προβληθεί στην τηλεόραση αλλά και σε διαδικτυακές πλατφόρμες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) καλούνται να παραστούν εκπρόσωποι της τραπ μουσικής την ερχόμενη Τρίτη (12/11) αλλά και οι δισκογραφικές τους εταιρείες.
Οι λόγοι της ακρόασης
Πρόκειται για τους τράπερ Toquel, Rack (Barcode Entertainment) και Snik, και τις δισκογραφικές εταιρείες Capital Music, Alphapop Records και Mad House Records.
Οι παραπάνω εκπρόσωποι της τραπ σκηνής, ελέγχονται για «προβολή περιεχομένου που θίγει την ηθική και πνευματική ανάπτυξη των ανηλίκων» και «υποκίνηση σε βία και μίσος» όπως επίσης και για «προβολή οπτικοακουστικού περιεχομένου χωρίς εγγραφή στο οικείο μητρώο παρόχων».
Η κλήση αφορά σε οπτικοακουστικό υλικό τους που έχει προβληθεί στην τηλεόραση αλλά και σε διαδικτυακές πλατφόρμες, ο έλεγχος των οποίων εμπίπτει πλέον στις αρμοδιότητες της ανεξάρτητης αρχής.
Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



