Για πρώτη φορά στην Ελλάδα o γιος του Joe Dassin, Julien
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από την Πόλη του Φωτός, το Ονειρικό Παρίσι, ο γιος του Joe Dassin, Julien, για πρώτη φορά στο Αττικό Φως, στο φως που έζησε και λάτρεψε ο παππούς του Jules Dassin σύζυγος της Μελίνας Μερκούρη, και αγάπησε ο πατέρας του Joe.
Ο Julien Dassin, την Παρασκευή 25 Απριλίου, στο Θέατρο Παλλάς, θα μας αφηγηθεί την ιστορία του πατέρα του, μέσα από μία παράσταση με τα τραγούδια που σηματοδότησαν όλη την παριζιάνικη ατμόσφαιρα του τέλους του προηγούμενου αιώνα, τα τραγούδια του Joe Dassin.
O σπουδαίος, διεθνούς φήμης έλληνας δημιουργός και σολίστ του πιάνου Στέφανος Κορκολής, θα τιμήσει τον Dassin μ' ένα μουσικό καλωσόρισμα.
«Joe Dassin Story», Ο τίτλος της παράστασης και ο τρίτης γενιάς Dassin, συνοδευόμενους από τους καλύτερους Γάλλους βιρτουόζους μουσικούς, μέρος της Paris Tour Eiffel Orchestra, σε μία αναδρομή, τόσο ρομαντική αλλά και δυναμική συνάμα, χαρίζει τον πιο ωραίο φόρο τιμής στη μνήμη του πατέρα του.
Θρήνος για την Ελληνίδα αεροσυνοδό που επέβαινε στο μοιραίο Falcon 50 - Σε «ουδέτερη χώρα» θα σταλεί το μαύρο κουτί
Καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο κέντρο – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» λόγω κακοκαιρίας
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Εισαγγελέα οι πρώτες 50 μαζικές διαγραφές αγροτεμαχίων στο Ε9 - Εξετάζονται συνολικά 3.000 περιπτώσεις ιδιοκτητών
Χριστούγεννα χωρίς στρες: Πώς να επιβιώσετε μέσα στη φρενίτιδα των γιορτών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



