Αννα Βίσση: Sold out η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο σε λίγα 24ωρα - Αναμένονται πάνω από 65.000 κόσμου
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανάρπαστα μέσα σε μόλις πέντε 24ωρα έγιναν τα «μαγικά χαρτάκια» για τη φετινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου.
Η μεγάλη ζήτηση
Μετά την περσινή εντυπωσιακή συναυλία που απασχόλησε για καιρό τα μέσα ενημέρωσης, η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι επιστρέφει ξανά στο αθηναϊκό στάδιο για μία ακόμη λαμπερή βραδιά προκαλώντας πανικό στους θαυμαστές της.
Η προπώληση ξεκίνησε από νωρίς με προβλήματα, καθώς από το φόρτο των επισκεπτών η πλατφόρμα πώλησης εισιτήριων «έπεσε», ενώ όταν επανήλθε η αναμονή για την αγορά ενός εισιτηρίου έφτανε τις 16 ώρες.
Σήμερα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι η συναυλία είναι πλέον sold out, καθώς και οι θέσεις των καθήμενων αλλά και εκείνες των όρθιων έχουν εξαντληθεί μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Όπως είναι επόμενο, το Καλλιμάρμαρο Στάδιο θα γεμίσει από κόσμο εκείνο το βράδυ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη αν θα ανακοινωθεί και δεύτερη συναυλία στον ίδιο χώρο μετά την τόση γρήγορη εξάντληση των εισητηρίων.
Υπενθυμίζουμε ότι μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
Σε εξέλιξη η κρίσιμη σύσκεψη των αγροτών - Πάνε για κλιμάκωση, τι προτείνουν για τα Χριστούγεννα
Δίκη Βαλυράκη: Κατάθεση «φωτιά» αυτόπτη μάρτυρα - «Ο πρώτος τον χτυπούσε, ο δεύτερος σαν να τον αποτελείωνε»
Χάος στην αλβανική Βουλή: Βουλευτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν νερά
Αυτός είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε αγωγή κατά του Γιώργου Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



