Sugar For The Pill: Το Shoegaze ταξίδι συνεχίζεται με το πρώτο single «Anelia» μέσα από το επερχόμενο «LUV»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι Sugar For The Pill επιστρέφουν δυναμικά, «γεμάτοι» εμπειρίες από τις εμφανίσεις τους σε Ευρώπη και Αμερική, έτοιμοι να μοιραστούν την αγάπη που έλαβαν μέσα από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους «LUV», που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά τον Μάιο και σε βινύλιο τον Ιούνιο από τις Shelflife (US) & Make Me Happy (Greece) Records.
Σε αυτό το άλμπουμ συνεργάζονται για πρώτη φορά με τον Jordan Lawlor (πρώην μέλος των M83) ο οποίος υπογράφει την μίξη καθώς επίσης και με τον πολύτιμο συνεργάτη τους Αλέξη Μ+πόλπαση στην ηχογράφηση ενώ τέλος το mastering έχει αναλάβει ο Daniel Good (Yeah Yeah Yeahs, κ.ά.)
Το πρώτο single τους, με τίτλο «Anelia», περιγράφει μια νύχτα στο Manchester, ένα όνειρο, μια συνάντηση με τα φαντάσματα των μουσικών ηρώων τους. Η μουσική γίνεται γέφυρα ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα. Η «Anelia», οδηγεί την μπάντα σ' ένα αέναο μουσικό ταξίδι, γεμάτο νοσταλγία και αναμνήσεις.
Το βίντεο του τραγουδιού αποτυπώνει τον παλμό των συναυλιών τους στο εξωτερικό, με urban landscapes και φυσικά τοπία, αποκαλύπτοντας το συναίσθημα που συνοδεύει κάθε τους βήμα. Το ταξίδι που ξεκίνησε με το «Wanderlust» συνεχίζεται… και η μουσική παραμένει ο απόλυτος προορισμός.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



