Sugar For The Pill: Το Shoegaze ταξίδι συνεχίζεται με το πρώτο single «Anelia» μέσα από το επερχόμενο «LUV»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι Sugar For The Pill επιστρέφουν δυναμικά, «γεμάτοι» εμπειρίες από τις εμφανίσεις τους σε Ευρώπη και Αμερική, έτοιμοι να μοιραστούν την αγάπη που έλαβαν μέσα από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους «LUV», που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά τον Μάιο και σε βινύλιο τον Ιούνιο από τις Shelflife (US) & Make Me Happy (Greece) Records.
Σε αυτό το άλμπουμ συνεργάζονται για πρώτη φορά με τον Jordan Lawlor (πρώην μέλος των M83) ο οποίος υπογράφει την μίξη καθώς επίσης και με τον πολύτιμο συνεργάτη τους Αλέξη Μ+πόλπαση στην ηχογράφηση ενώ τέλος το mastering έχει αναλάβει ο Daniel Good (Yeah Yeah Yeahs, κ.ά.)
Το πρώτο single τους, με τίτλο «Anelia», περιγράφει μια νύχτα στο Manchester, ένα όνειρο, μια συνάντηση με τα φαντάσματα των μουσικών ηρώων τους. Η μουσική γίνεται γέφυρα ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα. Η «Anelia», οδηγεί την μπάντα σ' ένα αέναο μουσικό ταξίδι, γεμάτο νοσταλγία και αναμνήσεις.
Το βίντεο του τραγουδιού αποτυπώνει τον παλμό των συναυλιών τους στο εξωτερικό, με urban landscapes και φυσικά τοπία, αποκαλύπτοντας το συναίσθημα που συνοδεύει κάθε τους βήμα. Το ταξίδι που ξεκίνησε με το «Wanderlust» συνεχίζεται… και η μουσική παραμένει ο απόλυτος προορισμός.
Η Γάζα ήταν το «πειραματόζωο» για τον πόλεμο στο Ιράν: Πώς το Ισραήλ επιτίθεται σε «τυφλούς» βαλλιστικούς στόχους μέσω ΑΙ
Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
Τι συνέβη όταν 16χρονη πήγε στην Τουρκία για να βάλει μαλλιά - Το αποτέλεσμα μετά από έναν χρόνο
Πώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι βρύου έλυσε έγκλημα δεκαετιών στις ΗΠΑ - Η κινηματογραφική εξιχνίαση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



