MTV VMAs: Η Sabrina Carpenter έστειλε μήνυμα στήριξης στα τρανς άτομα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έντονα πολιτικό μήνυμα είχε η εμφάνιση της Σαμπρίνα Κάρπεντερ (Sabrina Carpenter) στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2025, το βράδυ της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου.
Η Αμερικανίδα σταρ παρουσίασε το νέο της τραγούδι «Tears», έχοντας στο πλευρό της συμμετέχοντες από το «RuPaul’s Drag Race», με τους οποίους αναπαρήγαγαν σκηνές από το βίντεο κλιπ του κομματιού. Η κορύφωση ήρθε όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε περικυκλωμένη από drag performers και χορευτές που κρατούσαν πλακάτ υπέρ της προστασίας των δικαιωμάτων των τρανς ατόμων.
Η Κάρπεντερ είχε φέτος εννέα υποψηφιότητες στα βραβεία, ανάμεσα σε αυτές για το βίντεο της χρονιάς με το «Manchild», το καλύτερο άλμπουμ με το «Short n’ Sweet» και η καλύτερη ποπ καλλιτέχνιδα.
Το «Tears» περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο της με τίτλο «Man’s Best Friend», ο οποίος κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου και ανέβηκε κατευθείαν στο Νο. 1 του Billboard 200. Με 12 κομμάτια, η ηχογράφησή του έγινε σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες, σε συνεργασία με τον Jack Antonoff, τον John Ryan και την Amy Allen.
Το άλμπουμ σημείωσε νέο ρεκόρ στο Spotify, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη απήχηση μέσα σε μία ημέρα για γυναίκα καλλιτέχνιδα το 2025. Το πρώτο single, «Manchild», είχε προηγηθεί, φτάνοντας κατευθείαν στην κορυφή του Billboard Hot 100, και έγινε η δεύτερη Νο.1 επιτυχία της τραγουδίστριας μετά το «Please Please Please».
Τι φέρνει το 2026 στα οικονομικά των νοικοκυριών - Τα καλά και τα κακά νέα για τους εργαζόμενους
Επίθεση δημάρχων κατά της κυβέρνησης για την κατάργηση των σχολικών επιτροπών - Τι ζητούν
Οι λεπτομέρειες της αναθεωρημένης σύμβασης με την Hellenic Train - Οι αλλαγές και το αεροπορικό μοντέλο στα εισιτήρια
Μπλόκα αγροτών: Οι σκέψεις για απόβαση χιλιάδων τρακτέρ στην Αθήνα και το plan b της κυβέρνησης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




