Γρηγόρης Μπιθικώτσης: 60.000 κόσμου και σπουδαίοι καλλιτέχνες στη συναυλία-αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο
Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του σπουδαίου ερμηνευτή και συνθέτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και μουσική, περίπου 60.000 θεατές κατέκλυσαν το Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του σπουδαίου ερμηνευτή και συνθέτη.
Μία ξεχωριστή στιγμή
Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική μουσική αναδρομή στο έργο του «Σερ του ελληνικού τραγουδιού», μέσα από τις φωνές αγαπημένων καλλιτεχνών που ανέβηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν τα διαχρονικά του τραγούδια.
Στη σκηνή βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Πέτρος Γαϊτάνος, οι οποίοι απέδωσαν με σεβασμό και συγκίνηση τα εμβληματικά τραγούδια που σημάδεψαν το ελληνικό πεντάγραμμο και αγαπήθηκαν από γενιές ακροατών.
Διάγγελμα Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα κυβερνήσουν τη Βενεζουέλα - Θα κάνουμε και δεύτερη επίθεση αν χρειαστεί
Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Πολεμικό παρενόχλησε πλοίο που πόντιζε καλώδιο οπτικής ίνας
Σκληρή γλώσσα από Γιαννακόπουλο στους παίκτες του Παναθηναϊκού για απάθεια, χαλάρωση και εξωγηπεδική ζωή
Ο Μητσοτάκης, ο «Καποδίστριας» και ο διχασμός που γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



