Γρηγόρης Μπιθικώτσης: 60.000 κόσμου και σπουδαίοι καλλιτέχνες στη συναυλία-αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο
Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του σπουδαίου ερμηνευτή και συνθέτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και μουσική, περίπου 60.000 θεατές κατέκλυσαν το Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του σπουδαίου ερμηνευτή και συνθέτη.
Μία ξεχωριστή στιγμή
Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική μουσική αναδρομή στο έργο του «Σερ του ελληνικού τραγουδιού», μέσα από τις φωνές αγαπημένων καλλιτεχνών που ανέβηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν τα διαχρονικά του τραγούδια.
Στη σκηνή βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Πέτρος Γαϊτάνος, οι οποίοι απέδωσαν με σεβασμό και συγκίνηση τα εμβληματικά τραγούδια που σημάδεψαν το ελληνικό πεντάγραμμο και αγαπήθηκαν από γενιές ακροατών.
Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




