Bryan Adams: Επιστρέφει στην Αθήνα και στο Telecom Center Athens για μία μαγική ροκ βραδιά
Στις 19 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της περιοδείας «Roll With The Punches»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Μπράιαν Άνταμς (Bryan Adams), που περιοδεύει παγκοσμίως για πάνω από τέσσερις δεκαετίες και έχει κατακτήσει την κορυφή σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Telekom Center Athens για μία μοναδική συναυλία στις 19 Δεκεμβρίου 2026.
Η εντυπωσιακή καριέρα του
Η καριέρα του περιλαμβάνει ένα Grammy, πολλά American Music Awards, τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ και πέντε για Χρυσή Σφαίρα, ενώ το πιο πρόσφατο album του, «Roll With The Punches», είναι υποψήφιο για Βραβείο JUNO 2026 στην κατηγορία Rock Album of the Year.
Ο Άνταμς, που έχει ιδρύσει τη δική του δισκογραφική Bad Records, συνεχίζει να δημιουργεί και να κυκλοφορεί ανεξάρτητα τα άλμπουμ του, παρουσιάζοντας νέα τραγούδια μαζί με κλασικές επιτυχίες όπως τα «Summer of ’69», «Heaven», «Run to You» και «(Everything I Do) I Do It For You».
Η περιοδεία «Roll With The Punches» ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2025 και η Αθήνα αποτελεί την τελευταία στάση για το 2026, υπόσχοντας ένα ακαταμάχητο setlist και εκρηκτική σκηνική ενέργεια.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 6 Μαρτίου.
Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
«Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



