Σωκράτης Μάλαμας: Επιστρέφει στο Θέατρο Πέτρας με δύο ξεχωριστές βραδιές
Μαζί του θα βρίσκονται η Ιουλία Καραπατάκη και ο Γιάννης Μάλαμας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δύο μεγάλες συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας ετοιμάζει ο Σωκράτης Μάλαμας, ο οποίος θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πετρούπολης, μαζί με αγαπημένους συνεργάτες και την μπάντα του.
Η μουσική σύμπραξη
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει στη σκηνή με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει διαχρονικά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, αλλά και νέο υλικό από τις πρόσφατες κυκλοφορίες του, σε δύο βραδιές που αναμένεται να συγκεντρώσουν πλήθος κόσμου.
Μαζί του θα βρίσκονται η Ιουλία Καραπατάκη και ο Γιάννης Μάλαμας στο τραγούδι, ενώ την ορχήστρα πλαισιώνουν οι Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, Κυριάκος Ταπάκης σε λαούτο και μπουζούκι, Κλέων Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, Καλογιάννης Βεράνης σε βιολί, τρομπέτα και φωνή, Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα και Στέλιος Φραγκούς στα πλήκτρα.
Την ηχοληψία υπογράφουν οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Τίτος Καργιωτάκης, τους φωτισμούς ο Χρήστος Λαζαρίδης, ενώ υπεύθυνος σκηνής είναι ο Δημήτρης Κατέβας. Τη γραφιστική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φίλιππος Κοκκαλιάρης.
Οι συναυλίες αποτελούν μέρος του Φεστιβάλ Πετρούπολης, με την προπώληση των εισιτηρίων να έχει ήδη ξεκινήσει.
«Η Κίνα κρατάει τα χαρτιά»: Τι σημαίνει η επίσκεψη του Πούτιν στο Πεκίνο αμέσως μετά τον Τραμπ
Άγριος καβγάς Κομνηνάκα και Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις: «Ξεφτιλισμένη» - «Οι φασίστες μιλάνε έτσι»
Παραλίμνι: Τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων βρήκαν τόπο ανάπαυσης και στην Κύπρο
Απίστευτη υπόθεση στην Αγγλία: Η Σαουθάμπτον αποβλήθηκε απ' τον τελικό της Championship λόγω κατασκοπείας!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



