• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Πολάκης εκτός ΚΟ με απόφαση ΦάμελλουΣκηνές τρόμου στη Μόντενα: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς, τέσσερις σοβαρά τραυματίες - Ο οδηγός μαχαίρωσε άνδραΤραγωδία στις ράγες: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από εν κινήσει τρένο στη ΘεσσαλονίκηΤέμπη: Σοβαρή καταγγελία Ασλανίδη - «Δεξαμενές προπανίου κάτω από τη δικαστική αίθουσα στη Λάρισα»
δημοφιλές τώρα: Τα τουρκικά ΜΜΕ βλέπουν πόλεμο με την Ελλάδα τον Οκτώβριο - «Ίσως πρέπει να βυθιστεί ελληνικό...
Homepage ┋   Μουσική   ┋   06.09.2019 18:05
Newsroom
Newsroom

Συγκινεί η 14χρονη Νεφέλη που δεν μιλάει, αλλά ερμηνεύει Πρωτοψάλτη (vid)

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή», έγραψε, μεταξύ άλλων, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο

Το βράδυ της Τετάρτης (4/9), στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ένα 14χρονο κορίτσι ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μοναδικά το «Χειροκρότημα».

Η συγκεκριμένη στιγμή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς η μικρή Νεφέλη δεν μιλάει, ενώ από τη γέννησή της αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Επιπλέον, το 14χρονο κορίτσι υπέστη και εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα για πολλούς μήνες με λιγοστές μάλιστα πιθανότητες επιβίωσης. Εκείνες τις μέρες, η μητέρα της Νεφέλης έβαζε στην κόρη της τραγούδια της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, τα οποία καθώς φαίνεται το κορίτσι άκουγε.

Την συγκινητική αυτή στιγμή θέλησε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους η καταξιωμένη ερμηνεύτρια, η οποία έγραψε στο Facebook: «Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή. Μας διαπέρασε ο τρόπος, το πάθος της, η αποφασιστικότητα και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή του καλοκαιριού, και ίσως των τελευταίων χρόνων δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού στο θαύμα της μουσικής. Η Νεφέλη δεν μιλάει, μόνο τραγουδάει».

Διαβάστε ακόμη

Η εκπληκτική εμφάνιση του Akyla στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2026 - Δείτε βίντεο

Σκηνές τρόμου στη Μόντενα: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς, τέσσερις σοβαρά τραυματίες - Ο οδηγός μαχαίρωσε άνδρα

Τραγωδία στις ράγες: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από εν κινήσει τρένο στη Θεσσαλονίκη

Τέμπη: Σοβαρή καταγγελία Ασλανίδη - «Δεξαμενές προπανίου κάτω από τη δικαστική αίθουσα στη Λάρισα»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Άλκηστις Πρωτοψάλτη
  • συναυλία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr