H ΚΝΕ αποχαιρέτησε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με ένα συγκινητικό βίντεο (vid)
Αναφορές στον σπουδαίο Έλληνα μουσικό έκανε και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ???????, Δημήτρης Κουτσούμπας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε η ΚΝΕ, στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, να τιμήσει τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το επτάλεπτο βίντεο προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στους παρευρισκομένους καθώς ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός υπήρξε από τους φίλους της διοργάνωσης και είχε εμφανιστεί πολλές φορές.
Νωρίτερα είχαν ολοκληρώσει την εμφάνισή τους οι Γιώργος Νταλάρας και Μιλτιάδης Πασχαλίδης, τραγουδώντας τον «Νότο», ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κομμάτια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Αναφορές στον Μαχαιρίτσα έκανε και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας: «Αυτά τα 45 χρόνια, στο σανίδι του Φεστιβάλ έχουν ανέβει και έχουν "ρίξει κόκκινο στη νύχτα" οι καλύτεροι εκπρόσωποι όλων των μορφών τέχνης της χώρας μας, όπως ένας πολύ καλός φίλος του φεστιβάλ που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας».
Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



