• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ο Τραμπ ανακοίνωσε συμφωνία για τον «πλήρη αφοπλισμό» της Χαμάς στη Γάζα - «Θα αποσυρθεί και ο ισραηλινός στρατός»Χάος στη Θέουτα: 18 νεκροί από το κύμα μεταναστών από το Μαρόκο - Στρατός στα σύνορα και κόντρα Μαδρίτης-ΡώμηςΜάχη με τις φλόγες για τρίτο 24ωρο: Ανησυχία στο Ρέθυμνο, εκκενώνεται χωριό στη Βοιωτία - Live ενημέρωση για τα μέτωπαΘρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο θρυλικός Ιταλός αμυντικός Φράνκο Μπαρέζι
δημοφιλές τώρα: Μηνιαίο επίδομα έως 500 ευρώ σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων - Αξιωματικοί το 65% των δικαιούχων
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   18.06.2020 18:32
Newsroom
Newsroom

ΔΕΗ: Αυτές είναι οι τρεις νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελατών

Ανάμεσα στις υπηρεσίες προς τους καταναλωτές, περιλαμβάνεται και η εφαρμογή της νέας «Αυτόματης Ψηφιακής Βοηθού»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Την ολοήμερη λειτουργία (7:30π.μ. έως τις 20:00μ.μ.) τριών κεντρικών καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε και επίσημα η ΔΕΗ. Το διευρυμένο ωράριο εφαρμόζεται πιλοτικά από προχθές Δευτέρα στα καταστήματα Αθήνας (Αριστείδου 5-7), Ομόνοιας (Αγίου Κωνσταντίνου 11) και Κεντρικής Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 136) όπου ήδη, από τις πρώτες δύο ημέρες λειτουργίας τους συγκέντρωσαν σημαντικό αριθμό πελατών στο απογευματινό ωράριο.

Παράλληλα, η ΔΕΗ εγκαινίασε από τη Δευτέρα την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού και Τηλεφωνικού Ραντεβού για τα παραπάνω καταστήματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να εξυπηρετηθούν στον χρόνο και τον χώρο που επιθυμούν, χωρίς αναμονή.

Οι πελάτες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 11770.

Και αυτή η υπηρεσία παρέχεται πιλοτικά στα τρία κεντρικά καταστήματα Αθήνας, Ομόνοιας και Κεντρικής Θεσσαλονίκης και ήδη στις πρώτες δύο ημέρες λειτουργίας της υπάρχει αυξημένη ζήτηση από τους πελάτες.

Τέλος, στις υπηρεσίες προς τους καταναλωτές περιλαμβάνεται και η εφαρμογή της νέας «Αυτόματης Ψηφιακής Βοηθού της ΔΕΗ», η οποία παρέχεται:

  • μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr,
  • μέσω της σελίδας της ΔΕΗ στο Facebook, @DEHGreece
  • μέσω της εφαρμογής messenger στο ΔΕΗ Chatbot

Η Αυτόματη Ψηφιακή Βοηθός της ΔΕΗ απαντά άμεσα στις ερωτήσεις των πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΔΕΗ όλο το 24ωρο. Μέσα στις πρώτες δύο ημέρες λειτουργίας της έχει ήδη απαντήσει σε περισσότερα από 2.300 μηνύματα πελατών.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ αρμόδιος για θέματα Εμπορίας, Γιώργος Καρακούσης, δήλωσε – σύμφωνα με το ΑΠΕ: «Η ΔΕΗ συνεχίζει τη διαδικασία εκσυγχρονισμού της Εμπορίας της εγκαινιάζοντας τρεις νέες υπηρεσίες, που στόχο έχουν να απλοποιήσουν και να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη. Μέσα στο τελευταίο τρίμηνο ενισχύσαμε τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης και εντάξαμε σε αυτά σύγχρονες υπηρεσίες όπως οι τηλεφωνικές πληρωμές, το ηλεκτρονικό συμβόλαιο, η εξυπηρέτηση μέσω Facebook. Συνεχίζουμε με νέες πρωτοβουλίες που θα μειώσουν το χρόνο αναμονής των πελατών στα καταστήματα, θα διευκολύνουν την απομακρυσμένη εξυπηρέτηση και θα βελτιώσουν την εμπειρία τους, ενώ θα εμπλουτίζουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στο πρότυπο των αντίστοιχων μεγάλων διεθνών παρόχων ενέργειας».

Διαβάστε ακόμη

Δραματικές ώρες στη Βοιωτία: «Μην γίνουμε νέο Μάτι, θα καούμε ζωντανοί» - Live εξελίξεις από όλα τα μέτωπα

Δραματική κλιμάκωση στη Θέουτα: 49.000 μετανάστες σε 24 ώρες - Το μήνυμα που πυροδότησε τη μαζική έξοδο

Τι δείχνουν οι κινήσεις Σαμαρά: Σε ποιο κοινό στοχεύει και πότε θα ανοίξει τα χαρτιά του

Φινάλε για το «10 Παντού»: Συγκινητικός αποχαιρετισμός για Νίκο Στραβελάκη και Μίνα Καραμήτρου στο OPEN

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΔΕΗ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr