Επίδομα 534 ευρώ: Από την Παρασκευή, 21 Αυγούστου οι αιτήσεις - Τι να κάνουν οι δικαιούχοι
Βάσει της συγκεκριμένης απόφασης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν από την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση της αποζημίωσης στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 3460/19.08.2020) σχετικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού (επίδομα 534 ευρώ) για την ενίσχυση επιχειρήσεων συγκεκριμένων πληττόμενων κλάδων λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορονοϊού, για τον μήνα Ιούνιο 2020, την οποία υπέγραψαν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Βάσει της συγκεκριμένης απόφασης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν από την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση της αποζημίωσης στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, με την προθεσμία να λήγει στις 31 Αυγούστου 2020.
Η ανακοίνωση του υπουργείου
«Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 3460/19.08.2020) σχετικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού για την ενίσχυση επιχειρήσεων συγκεκριμένων πληττόμενων κλάδων λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορονoϊού, για τον μήνα Ιούνιο 2020, την οποία υπέγραψαν οι Υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Βάσει της συγκεκριμένης απόφασης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν από σήμερα, Παρασκευή 21 Αυγούστου, ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση της αποζημίωσης στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, με την προθεσμία να λήγει στις 31 Αυγούστου 2020».
Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



