Επίδομα 534 ευρώ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον Ιούλιο
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, για τον μήνα Ιούνιο πιστώθηκε στους δικαιούχους ποσό συνολικού ύψους 7,4 εκατ. ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, προκειμένου να υποβάλουν οι δικαιούχοι τις αιτήσεις για την Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού των 534 ευρώ που αφορά τον μήνα Ιούλιο, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών.
Όσον αφορά τον Ιούνιο του 2020, το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, έχει πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς 22.544 δικαιούχων της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού ποσό συνολικού ύψους 7,4 εκατ. ευρώ.
Η Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού χορηγείται σε επαγγελματίες των οποίων οι επιχειρήσεις παρέμειναν κλειστές με κρατική εντολή εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού.
Διαβάστε ακόμη
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Οι προειδοποιήσεις των μηχανοδηγών πριν την τραγωδία που δεν εισακούστηκαν
Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
Επελαύνει ο χιονιάς στη χώρα: Ποιες περιοχές ξύπνησαν «ντυμένες» στα λευκά
Η βολεϊμπολίστρια του Κολεγίου που βαδίζει στα χνάρια του Χαλκ Χόγκαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



