Απάτη με χρηματοδοτήσεις του ελληνικού Δημοσίου - Επιτήδειοι προσπαθούν να θησαυρίσουν
Περιστατικά εξαπάτησης με τα αναδρομικά και την επιστρεπτέα προκαταβολή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αφορμή τις πλατφόρμες που δημιούργησε το Δημόσιο για τις χρηματοδοτήσεις στη διάρκεια της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, πολλοί επιτήδειοι βρήκαν αφορμή να εξαπατήσουν τους πολίτες.
Σύμφωνα με καταγγελία στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», πολίτης προκειμένου να πάρει την επιστρεπτέα προκαταβολή απευθύνθηκε σε μια πλατφόρμα, η οποία έχει έδρα στη Γαλλία και του ζητήθηκε να καταβάλει κάποιο ποσό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσω της πλατφόρμας του απάντησαν ότι θα λάβει 25.000 ευρώ αλλά πρέπει να καταθέσει 250 ευρώ για τα διαδικαστικά, ενώ σημειώνεται ότι έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά εξαπάτησης για τα αναδρομικά.
Διαβάστε ακόμη
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



