Απάτη με χρηματοδοτήσεις του ελληνικού Δημοσίου - Επιτήδειοι προσπαθούν να θησαυρίσουν
Περιστατικά εξαπάτησης με τα αναδρομικά και την επιστρεπτέα προκαταβολή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αφορμή τις πλατφόρμες που δημιούργησε το Δημόσιο για τις χρηματοδοτήσεις στη διάρκεια της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, πολλοί επιτήδειοι βρήκαν αφορμή να εξαπατήσουν τους πολίτες.
Σύμφωνα με καταγγελία στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», πολίτης προκειμένου να πάρει την επιστρεπτέα προκαταβολή απευθύνθηκε σε μια πλατφόρμα, η οποία έχει έδρα στη Γαλλία και του ζητήθηκε να καταβάλει κάποιο ποσό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσω της πλατφόρμας του απάντησαν ότι θα λάβει 25.000 ευρώ αλλά πρέπει να καταθέσει 250 ευρώ για τα διαδικαστικά, ενώ σημειώνεται ότι έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά εξαπάτησης για τα αναδρομικά.
Διαβάστε ακόμη
Ανασκόπηση 2025: Πολιτικές αναταράξεις, κοινωνικές κρίσεις και φυσικές προκλήσεις
Ο πλανήτης υποδέχεται το 2026: Εντυπωσιακές εικόνες από την Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο
Σοκ για 13χρονη: Κατέληξε στο Παίδων μετά από χρήση χασίς - Καταγγέλλει απόπειρα βιασμού
Οι πανσέληνοι, οι εκλείψεις και οι βροχές μετεωριτών του 2026 - Το ημερολόγιο για τους παρατηρητές των άστρων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



