• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Οπαδοί ΠΑΟΚ: Στο χειρουργείο λόγω επιπλοκής ένας εκ των τραυματιών - Την Πέμπτη στην Ελλάδα οι άλλοι δύοΓεραπετρίτης «αδειάζει» Λαζαρίδη: Απολύτως ανυπόστατο το ιδεολόγημα της Τουρκίας περί γκρίζων ζωνώνΘεσσαλονίκη: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για τις δολοφονίες δύο γυναικών σε υπόγειο - Κατηγορία και για βιασμόΕλεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους όλοι οι κατηγορούμενοι για την πολύνεκρη έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα»
δημοφιλές τώρα: Sydney Sweeney: Προκλητικές φωτογραφίες στο Instagram και στρατηγικό λανσάρισμα της νέας συλλογής...
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   02.04.2021 17:01
Newsroom
Newsroom

Σούπερ μάρκετ MERE: Στοχεύει σε όσους κυνηγούν τιμές και προσφορές

Τα σούπερ μάρκετ Mere της ρωσικής αλυσίδας έχουν ένα σπαρτιάτικο ντεκόρ και στοιχεύουν στους κυνηγούς προσφορών

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Σούπερ μάρκετ MERE (πηγή: mere.gr)
Σούπερ μάρκετ MERE (πηγή: mere.gr)

Τα σούπερ μάρκετ της ρωσικής εκπτωτική αλυσίδας MERE έχουν ένα σπαρτιάτικο ντεκόρ χωρίς οτιδήποτε περιττό, όπως ξύλινες παλέτες, χαρτόκουτα, τεράστια ψυγεία και μεταλλικά ράφια βαρέως τύπου, 250 κωδικούς όλους κι όλους... Απευθύνενται σε κυνηγούς τιμών (price hunters) και μάλιστα η ρωσική εκπτωτική αλυσίδα σούπερ μάρκετ MERE ετοιμάζεται να ανοίξει κι άλλα καταστήματα στην ελληνική αγορά.

Με motto «χαμηλό κόστος κάθε μέρα» η ρωσική αλυσίδα υπόσχεται τιμές 20-40% χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό, και αυτό θα το πετύχει χρεώνοντας 17% επί της τιμής που θα αγοράζει από τους προμηθευτές, ενώ όπως αναφέρει το λιανεμπορικό δίκτυο Svetofor, στην ιδιοκτησία του οποίου είναι το εμπορικό σήμα MERE, εξοικονόμηση μπορεί να επιτευχθεί και από τη συσκευασία. «Δεν χρειαζόμαστε φωτεινά και πιασάρικα περιτυλίγματα» επισημαίνει στους όρους συνεργασίας.

Επιπλέον, προκειμένου οι τιμές να κρατηθούν χαμηλά στους προμηθευτές δεν επιβάλλονται κόστη εισόδου, εκπτώσεις εκ των υστέρων, κόστη προβολής ή πιστωτικές υποχρεώσεις.

Σε ό,τι αφορά τις πληρωμές, οι προμηθευτές πληρώνονται κάθε εβδομάδα για ό,τι έχει πωληθεί στην διάρκειά της, ενώ η ελάχιστη ποσότητα αγοράς που παίρνει από κάθε προμηθευτή η MERE ανέρχεται σε μία παλέτα. Οι παλέτες που χρησιμοποιούνται κατά τις παραδόσεις των προϊόντων δεν επιστρέφονται.

Από την άλλη ωστόσο, εάν τα προϊόντα δεν πουληθούν, η αλυσίδα τα επιστρέφει στον προμηθευτή, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται και με τα έξοδα μεταφοράς. Να σημειωθεί ότι αλυσίδα, δεν πουλά φρέσκα οπωροκηπευτικά ή νωπά κρέατα και ψάρια. 

Διαβάστε επίσης: Σούπερ μάρκετ MERE: Νέα μαγαζιά της ρωσικής αλυσίδας στην Ελλάδα

Διαβάστε ακόμη

Με δάκρυα στα μάτια ο Βαρθολομαίος στην Τούμπα: «Το όνειρό τους είχε μια τραγική κατάληξη»

Αποκάλυψη OPEN για «Βιολάντα»: Δεν έχουν εντοπιστεί ανιχνευτές αερίου - Άφαντη η μελέτη για το υπόγειο

Δολοφονία Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: Σε διαθεσιμότητα οι πράκτορες που τον πυροβόλησαν

Έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες - Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • προσφορές
  • σούπερ μάρκετ
  • Mere
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr