Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Αναρτήθηκε η προκήρυξη για προσλήψεις Ειδικών Φρουρών
Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η προκήρυξη για την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών για τη συγκρότηση ομάδων προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη δημοσιότητα δόθηκε τη Δευτέρα 31 Μαΐου η προκήρυξη για προσλήψεις Ειδικών Φρουρών για την αστυνόμευση των Πανεπιστημίων.
Ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Ειδικοί Φρουροί καθορίζεται σε 400, με δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον 600 από λίστα επιλαχόντων, αν και όταν παραστεί ανάγκη εντός 9 μηνών από την πρόσληψη των αρχικώς επιτυχόντων, όπως αναφέρεται.
Ήδη από το μεσημέρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο είχε πει ότι «η προστασία των πανεπιστημίων μέσω της δημιουργίας αυτών των Ομάδων, σε συνεννόηση πάντα με τις διοικήσεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αποτέλεσε μία κεντρική δέσμευση της κυβέρνησης, η οποία θα γίνει πράξη χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση».
Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ
Διαβάστε ακόμη
Θρήνος για τους νεκρούς ορειβάτες στα Βαρδούσια: «Πιθανόν έχασαν τον προσανατολισμό» - Πώς έγινε η τραγωδία
Google: Έχεις ξεμείνει κι εσύ με μία... ντροπιαστική διεύθυνση email; Επιτέλους το Gmail δίνει λύση
Έκαψαν κιβωτό του «Ψευδο-Νώε» μετά τη διάψευση της... προφητείας του για καταστροφή του κόσμου
«Φτάνει, φτάνει, φτάνει»: Το μήνυμα απολογισμού του Γιώργου Μαζωνάκη για τη χρονιά που πέρασε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



