Σε κλοιό πλειστηριασμών η Ράδιο Κορασίδης
Ποια ακίνητα βγαίνουν το προσεχές διάστημα στο σφυρί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Το δρόμο του πλειστηριασμού παίρνουν τα ακίνητα της Ράδιο Κορασίδης, η οποία έβαλε οριστικά λουκέτο πριν από περίπου επτά χρόνια σε συνέχεια σοβαρών προβλημάτων ρευστότητας.
Με στόχο την αποπληρωμή των πιστωτών της εταιρείας, η αρχή έγινε πριν από μερικές εβδομάδες με την απόπειρα εκποίησης οικοπέδου της Ράδιο Κορασίδης στην Μύκονο έναντι αρχικής τιμής 150 χιλ. ευρώ. Η διαδικασία όμως, υπήρξε άγονη, ενδεχομένως επειδή το ακίνητο με έκταση 3,4 στρεμ. δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος αγοραστής θα έπρεπε να αγοράσει όμορο του εν λόγω οικοπέδου ακίνητο για να είναι σε θέση να το εκμεταλλευτεί. Πάντως, το οικόπεδο, που βρίσκεται στην περιοχή Αλογομάντρα, νοτιοδυτικά της Μυκόνου, θα συνεχίσει να εκπλειστηριάζεται με στόχο να εκδηλωθεί αγοραστικό ενδιαφέρον.
Σειρά ακινήτων στο σφυρί
Την ίδια στιγμή, το προσεχές διάστημα προγραμματίζεται να βγουν στο σφυρί:
- αποθηκευτικός χώρος στο Κουκάκι 250 τ.μ. με εμπορική αξία της τάξης των 100 χιλ. ευρώ και αντικειμενική τιμή 70,8 χιλ. ευρώ.
-γωνιακό κατάστημα σε πολυκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια με ισόγειο περίπου 90 τ.μ. και υπόγειο 44 τ.μ. Η εμπορική αξία του διαμορφώνεται σε 129 χιλ. ευρώ και η αντικειμενική αξία του είναι 86,2 χιλ. ευρώ.
-τα 2/3 εξ αδιαιρέτου ισόγειου καταστήματος και αποθήκης 51 τ.μ. (το καθένα) στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά με εμπορική αξία 350,2 χιλ. ευρώ και 41,5 χιλ. ευρώ, αντίστοιχα.
-τα 2/3 εξ αδιαιρέτου ενός ακόμη ισόγειου καταστήματος και αποθήκης 53 τ.μ. (το καθένα) με εμπορική αξία 355,6 χιλ. ευρώ και 42 χιλ. ευρώ, αντίστοιχα.
- οικόπεδο στον Πύργο Ηλείας με τιμή εκκίνησης 127 χιλ. ευρώ
-τρεις υπόγειες αποθήκες στη Ρόδο με ποσοστό ιδιοκτησίας 5,29% στην καθεμία, με συνολική αξία ύψους 83.000 ευρώ
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



