ΕΝΦΙΑ: Διόρθωση λαθών στο E9 πριν την πληρωμή
Ανοίγει η πλατφόρμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Tη δυνατότητα να υποβάλουν τροποποιητική δήλωση Ε9 θα έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην περίπτωση που έχουν εντοπίσει λάθη ή παραλείψεις, ώστε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να τους εκδώσει εκ των υστέρων νέα διορθωμένα εκκαθαριστικά. Η ΑΑΔΕ αναμένεται να ανοίξει ξανά τις επόμενες ημέρες την ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων, από τις οποίες θα προκύψει ένα νέο εκκαθαριστικό του φόρου.
Πριν από την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ θα μπορούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να προχωρήσουν σε διορθώσεις στην ακίνητη περιουσία τους, στην περίπτωση που έχουν υπάρξει λάθη με την υποβολή νέας δήλωσης. Όσοι φορολογούμενοι διαπιστώσουν ότι οι παραλείψεις ή τα λάθη που έγιναν αιτία να χρεωθούν άδικα με επιπλέον ΕΝΦΙΑ στα εκκαθαριστικά του φόρου αυτού για το 2021 προέρχονται από δηλώσεις Ε9 προηγούμενων ετών, με αποτέλεσμα η εικόνα της περιουσιακής κατάστασης της 1ης-1-2021 να μην αποτυπώνεται ορθά, θα χρειαστεί να υποβάλουν διορθωτικές δηλώσεις και για τα παλαιότερα έτη.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Γονείς Κατσίφα αποκλειστικά στο ethnos.gr: Ζητάμε δικαιοσύνη - Δεν υπάρχει πόρισμα
Κεγκέρογλου για Γεννηματά στο OPEN: Να παγώσουν εκ των πραγμάτων οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου
Σεισμός στην Κρήτη: Φόβοι για ενεργοποίηση κι άλλων ρηγμάτων – Ενδεχόμενο να μην ήταν ο κύριος
Κλιματική αλλαγή: Πώς θα είναι ο Πειραιάς και η Θεσσαλονίκη στο μέλλον
«Δεν θα ζητήσουμε την άδεια κανενός για το πώς θα εξοπλίζεται η Ελλάδα - Εκλογές την Άνοιξη»: Live η συνέντευξη Μητσοτάκη
Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα, η έλλειψη «μαύρου κουτιού» και ο μοιραίος ελιγμός
Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Τραπεζίτσα Κόνιτσας: Στη μάχη 150 πυροσβέστες και 15 εναέρια - Ήχησε το 112
Ελλάς, το Μεγαλείο σου: Έδωσαν στο Κέντρο Υγείας της Μάνης ασθενοφόρο 30 ετών, με σχεδόν 1 εκατ. χιλιόμετρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



