ΕΦΚΑ: Άμεσα η πίστωση για τη διαφορά στις συντάξεις
Τι απαντά το υπουργείο. Ποια λύση θα δοθεί.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εντός της ημέρας, πιστώνεται το υπόλοιπο ποσό για ορισμένες περιπτώσεις συντάξεων στην καταβολή των οποίων προέκυψε τεχνικό πρόβλημα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΚΑ “εντός της ημέρας, πιστώνεται το υπόλοιπο καταβλητέο ποσό που παρουσιάστηκε μειωμένο σε λογαριασμούς μερίδας συνταξιούχων, λόγω τεχνικού προβλήματος στο αρχείο πληρωμών».
Όπως σημειώνει ο ΕΦΚΑ το εν λόγω πρόβλημα προέκυψε σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό συντάξεων και εν προκειμένω σε 16.553 περιπτώσεις επί συνόλου 2.748.004, λόγω της επίσπευσης της καταβολής των συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου και αποκαταστάθηκε άμεσα.
Υπενθυμίζεται πως οι συντάξεις καταβλήθηκαν σήμερα, 25 Ιανουαρίου, πέντε ημέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο, με απόφαση του ΕΦΚΑ, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση από την προηγούμενη πληρωμή των συντάξεων Ιανουαρίου, οι οποίες προπληρώθηκαν στις 19 και 21 Δεκεμβρίου 2018.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους στη Σαουδική Αραβία - Η ανακοίνωση Δένδια
Αφρικανική σκόνη και γύρη «σκεπάζει» τη χώρα - Το τοξικό κοκτέιλ που απειλεί τους πνεύμονες
ΕΟΠΥΥ: Συναγερμός για παραπλανητικά SMS - Τι να προσέχουν οι ασφαλισμένοι
Συνελήφθη γνωστός τράπερ μετά από καταδίωξη στα Πατήσια - Προσπάθησε να διαφύγει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



