ΕΦΚΑ: Άμεσα η πίστωση για τη διαφορά στις συντάξεις
Τι απαντά το υπουργείο. Ποια λύση θα δοθεί.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εντός της ημέρας, πιστώνεται το υπόλοιπο ποσό για ορισμένες περιπτώσεις συντάξεων στην καταβολή των οποίων προέκυψε τεχνικό πρόβλημα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΚΑ “εντός της ημέρας, πιστώνεται το υπόλοιπο καταβλητέο ποσό που παρουσιάστηκε μειωμένο σε λογαριασμούς μερίδας συνταξιούχων, λόγω τεχνικού προβλήματος στο αρχείο πληρωμών».
Όπως σημειώνει ο ΕΦΚΑ το εν λόγω πρόβλημα προέκυψε σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό συντάξεων και εν προκειμένω σε 16.553 περιπτώσεις επί συνόλου 2.748.004, λόγω της επίσπευσης της καταβολής των συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου και αποκαταστάθηκε άμεσα.
Υπενθυμίζεται πως οι συντάξεις καταβλήθηκαν σήμερα, 25 Ιανουαρίου, πέντε ημέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο, με απόφαση του ΕΦΚΑ, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση από την προηγούμενη πληρωμή των συντάξεων Ιανουαρίου, οι οποίες προπληρώθηκαν στις 19 και 21 Δεκεμβρίου 2018.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
«Έψαχνα απεγνωσμένα τη γυναίκα μου»: Έλληνες μιλούν για τους τρομακτικούς σεισμούς στη Βενεζουέλα - Φόβοι για χιλιάδες νεκρούς
Δολοφονία 15χρονου στην Καλλιθέα: Άκαρπες οι έρευνες για το μαχαίρι - Ψάχνουν το κίνητρο της επίθεσης
«Ήθελε να βιάσει τη γυναίκα μου»: Πάστορας σε αμόκ χτυπάει γείτονά του - Το σοκαριστικό βίντεο
Το μυστηριώδες αντικείμενο που απελευθέρωσε σε τροχιά μυστικό διαστημικό σκάφος της Κίνας - Τα σενάρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



