Παράταση δηλώσεων 2019: Τελευταία ημέρα η Τρίτη για την υποβολή τους
Τα πρόστιμα για όσους καθυστερήσουν ή κάνουν φορολογικές δηλώσεις με σημαντικά λάθη θα είναι υψηλά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φορολογικές δηλώσεις: Την Τρίτη λήγει τελικά η προθεσμία υποβολής για τις φορολογικές δηλώσεις. Το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να δοθεί παράταση κατά μία ημέρα, καθώς η προθεσμία έληγε τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι και την Τετάρτη οι φορολογούμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν την πρώτη από τις τρεις διμηνιαίες δόσεις του φόρου εισοδήματος.
Τα πρόστιμα για όσους καθυστερήσουν ή κάνουν φορολογικές δηλώσεις με σημαντικά λάθη θα είναι υψηλά, ξεκινώντας από 100 ευρώ και φτάνοντας τα 500 ευρώ.
Διαβάστε ακόμη
Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία: Ένας νεκρός, βιβλική καταστροφή και φόβοι για νέο κύμα - «Έβρεξε όσο σε έναν χρόνο στην Αθήνα»
Πόσο ασφαλείς είναι οι επιβάτες μιας πτήσης αν ο πιλότος γίνει βίαιος; Τα ερωτήματα μετά τη Flydubai
Γάζα: Νέες δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν την ολική καταστροφή - Στον «αέρα» 2,1 εκατ. εκτοπισμένοι
Τι πήγε στραβά με την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ; Τα κενά στο πρωτόκολλο - «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



