Υποχρεωτικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για όλους - Ερχονται πρόστιμα για τους παραβάτες (vids)
Θα πρέπει να πληρώνουμε περισσότερο με πλαστικό χρήμα, διαφορετικά προβλέπονται μεγαλύτερος φόρος και πρόστιμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται στην καθημερινότητά μας το 2020: Θα πρέπει να πληρώνουμε περισσότερο με πλαστικό χρήμα, διαφορετικά μας επιφυλάσσεται μεγαλύτερος φόρος και πρόστιμα.
Συγκεκριμένα, μέχρι χτες μόνο μισθωτοί και συνταξιούχοι ήταν να υποχρεωμένοι να δαπανούν μέρος του εισοδήματός τους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (10%-20%), ωστόσο από την 1η Ιανουαρίοι εισοδηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα για το 30% των αγορών του, με ανώτατο όριο τις 25.000 ευρώ.
Για παράδειγμα, ένας πολίτης με εισόδημα 15.000 ευρώ ήταν υποχρεωμένος το 2019 να δαπανήσει σε ηλεκτρονικές πληρωμές 1.750 ευρώ. Στο εξής θα πρέπει να δαπανά σε πλαστικό χρήμα 4.500 ευρώ. Αν δεν το κάνει αυτό, θα επιβληθεί από την Εφορία πρόστιμο που θα αναλογεί στο 22% του ποσού που δεν δαπανήθηκε (επί της διαφοράς).
Συνταξιούχος διανομέας έγινε viral στο TikTok - Συγκεντρώθηκαν 500.000 δολάρια
Βουλή: Βίντεο από την ένταση στην ολομέλεια δημοσίευσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΕΦΕΤ: Ανακαλείται συσκευή παρασκευής γάλακτος - Ο λόγος
ΠΑΟΚ: «Άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου, ούτε ένα ερωτηματικό αναπάντητο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



