Επικουρικές συντάξεις: Ερχονται αυξήσεις και μεγάλες αλλαγές από φέτος (vid)
Οι ασφαλισμένοι, για να τύχουν αύξησης, θα πρέπει κατά τη διάρκεια του ασφαλιστικού τους βίου να βάλουν «το χέρι στην τσέπη»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη δυνατότητα να λάβουν μεγαλύτερη επικουρική σύνταξη θα έχουν χιλιάδες ασφαλισμένοι από φέτος. Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο αρμόδιος ρεπόρτερ του Open TV, Θοδωρής Βγενής, για να συμβεί αυτό, οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να βάλουν «το χέρι στην τσέπη».
Ειδικότερα, μέχρι σήμερα 216.085 ασφαλισμένοι ήταν υποχρεωμένοι να καταβάλλουν εισφορές για επικουρική σύνταξη (μηχανικοί, δικηγόροι, πρατηριούχοι καυσίμων κ.λπ.).
Ομως, από φέτος (2020) μπορούν να «μπουν» στην επικουρική σύνταξη όλοι οι ασφαλισμένοι, κάτι που σημαίνει πως όσοι πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές θα τύχουν της ανάλογης επικουρικής σύνταξης, ενώ θα ενταχθούν στο νέο καθεστώς εισφορών, που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει τρεις ασφαλιστικές βαθμίδες (42 ευρώ, 51 ευρώ και 61 ευρώ).
Ακολουθεί το σχετικό βίντεο του OPEN TV
Το εξαήμερο σόου του Άδωνι στη Νίκαια, το «ελεύθερο» που του έχει δώσει το Μαξίμου και το ανέμελο ζεϊμπέκικο της Άννας Διαμαντοπούλου
Μεξικό: 10.000 στρατιώτες στο Χαλίσκο μετά τις αιματηρές ταραχές για τον θάνατο του «Ελ Μέντσο»
Χίος: Χορός, γλέντι και δημόσιες ευχές να πνίγονται περισσότεροι μετανάστες
Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις: Πώς διαβάζουν οι «γαλάζιοι» το τοπίο και ποιες κινήσεις δρομολογούνται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




