Eurogroup: Αισιοδοξία για συμφωνία ύψους 500 δισ. ευρώ για τον κορονοϊό
«Είναι σημαντικό να λάβουμε αυτή την απόφαση σήμερα» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ δήλωσε ότι αναμένει πως οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομιών που θα συνεδριάσουν αργότερα σήμερα να σημειώσουν πρόοδο προς μια συμφωνία σε ένα οικονομικό πακέτο ύψους 500 δισεκ. ευρώ για την κρίση του κορονοϊού.
Σε μια τηλεδιάσκεψη 16 ωρών που ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης και ολοκληρώθηκε χθες το πρωί, οι Ευρωπαίοι υπουργοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε μια συμφωνία για το πώς να στηρίξουν τις οικονομίες τους που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό. Η σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 18.00 ώρα Ελλάδας.
«Είναι σημαντικό να λάβουμε αυτή την απόφαση σήμερα για τα 500 δισεκ. ευρώ που είναι υπό συζήτηση –είναι ένα απίστευτα μεγάλο ποσό που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να βοηθήσουμε πολύ κόσμο, ειδικά στις πλέον πληγείσες χώρες, την Ισπανία και την Ιταλία», δήλωσε ο Αλτμάιερ στον γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandfunk, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Έχω εμπιστοσύνη ότι (ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών) Όλαφ Σολτς, μαζί με τον συνάδελφό του, τον (Γάλλο υπουργό Οικονομικών) Μπρουνό Λεμέρ, μπορούν να το προωθήσουν αυτό σήμερα και όλοι εργαζόμαστε σε αυτό από κοινού», πρόσθεσε.
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



