• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Οι δραματικές στιγμές της σύλληψης του Νικ Ράινερ για τη δολοφονία των γονιών του - Μέσα στα αίματα το δωμάτιοΚανονικά τα δρομολόγια του μετρό στη γραμμή 3Τρεις εβδομάδες στα μπλόκα οι αγρότες: Σήμερα αποφασίζουν για το μέλλον των δράσεωνΚατρίνης: Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - Ο νόμος ισχύει για όλους, αισθάνομαι συντριβή
δημοφιλές τώρα: Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο...
Homepage ┋   Απόψεις   ┋   18.12.2018 15:52
Ευάγγελος Χεκίμογλου
Ευάγγελος Χεκίμογλου

Οι τρεις μάγοι και οι βόμβες

«Είσαι σίγουρος ότι πάµε καλά;» ρώτησε ο Βαλτάσαρ. «Νόµιζα ότι έπρεπε να κατευθυνθούµε ανατολικά»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Φωτογραφία αρχείου (Eurokinissi)
Φωτογραφία αρχείου (Eurokinissi)

«Ναι» απάντησε ο Μελχιόρ. «∆εν θυµάσαι που περάσαµε από εδώ πέρυσι;». «Από εδώ ή από άλλο δρόµο;» ρώτησε ο Γασπάρ. «Από δω, σίγουρα» είπε ο Μελχιόρ. «Εδώ βάζουν τη βόµβα τα Χριστούγεννα. Να το Εφετείο όπου την έβαλαν πέρυσι. ∆εν θυµάστε που, όταν ξεκολλήσαµε από το µποτιλιάρισµα στη λ εωφόρο Αλεξάνδρας, έλεγαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς;».

«Αυτά παθαίνεις εάν πουλάς τις καµήλες και παίρνεις αυτοκίνητο» σχολίασε ο Γασπάρ. «Λάθος κάνεις, Μελχιόρ» είπε ο Βαλτάσαρ. «Τη βόµβα την έβαλαν παρακάτω, στο υπουργείο Εργασίας. ∆εν θυµάστε πρόπερσι που, όταν επιτέλους φτάσαµε στην Οµόνοια, τα παιδιά έλεγαν τα κάλαντα για τα Φώτα;».  «Και οι δυο σας κάνετε λάθος» είπε ο Γασπάρ. «Τη βόµβα την έβαλαν στον Σύνδεσµο Βιοµηχάνων, κοντά στο Σύνταγµα». «Κι εσύ κάνεις λάθος» είπε ο Βαλτάσαρ. «Αυτό έγινε το 2015. Γέρασες και δεν θυµάσαι καλά». «Τελικά, όλοι κάνουµε λάθος» αναγνώρισε ο Μελχιόρ.

«Κάθε χρόνο βάζουν τη βόµβα σε διαφορετικό µέρος. Πώς θα βρούµε τώρα τη φάτνη;». «Τα αστέρια ήταν πιο σίγουρα από τις βόµβες» παραδέχθηκε ο Βαλτάσαρ. «Μήπως να δοκιµάσουµε φέτος το GPS;» αναρωτήθηκε ο Γασπάρ. «Το δοκίµασα», είπε ο Μελχιόρ, «αλλά τα GPS δεν δουλεύουν σήµερα, λόγω κάποιου γεγονότος». «Ακούστε» τους διέκοψε ο Βαλτάσαρ. «Το ραδιόφωνο λέει ότι η βόµβα τοποθετήθηκε σε έναν τηλεοπτικό σταθµό, στη λεωφόρο Ποσειδώνος».

«Μήπως να πάµε εκεί;» πρότεινε ο Βαλτάσαρ. «Μήπως από εκεί οδηγεί προς τη φάτνη;». «Τρελός είσαι;» ρώτησε ο Γασπάρ. «Οι δρόµοι θα είναι κλειστοί και θα βρεθούµε πάλι µποτιλιαρισµένοι». «Πάλι δεν θα το προλάβουµε το βρέφος» είπε µελαγχολικά ο Βαλτάσαρ. «Ισως το βρέφος να µεγάλωσε πια» είπε ο Μελχιόρ. «Ισως να είναι νέος και να ψάχνει για δουλειά. Ισως να είναι γέρος και να του µείωσαν τη σύνταξη».

«∆εν µοιράζουµε καλύτερα τα δώρα στους φτωχούς;» πρότεινε ο Βαλτάσαρ. «Αυτό θα ήθελε και το βρέφος». «Βλέπω εκεί πέρα κάτι άστεγους» είπε ο Γασπάρ. «∆εν έχουµε όµως τρόφιµα, παρά µόνον σµύρνα, λιβάνι και χρυσό». «Μην ανησυχείς, η Αθήνα είναι γεµάτη ενεχυροδανειστήρια» παρατήρησε ο Βαλτάσαρ. «Και δεν ξέρω για τη σµύρνα, αλλά όση ώρα µιλάµε ο χρυσός ανέβηκε τρία σεντ»

Διαβάστε ακόμη

Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς

Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS

Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Χριστούγεννα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr