• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κέρδισα 7-8 φορές στο Τζόκερ, η Ferrari είναι δώρο της μητέρας μου» - Η κατάθεση Μαγειρία και η ένταση με ΚωνσταντοπούλουΠούτιν: «Απαράδεκτα» ορισμένα σημεία του αμερικανικού ειρηνευτικού σχεδίου - Νέες διαπραγματεύσεις στο ΜαϊάμιΚακοκαιρία Byron: Ποια πανεπιστήμια δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή εξαιτίας των έντονων φαινομένωνΚακοκαιρία Byron: Τι ισχύει για τους δημόσιους υπαλλήλους - Ποιοι δικαιούνται άδεια
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Απόψεις   ┋   19.05.2023 10:41
Κωνσταντίνος Πετρίδης
Κωνσταντίνος Πετρίδης

Υποψήφιος βουλευτής στην Β' Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Η επάνοδος της Δημοκρατικής Παράταξης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Μετά από μία μακρά προεκλογική περίοδο, η οποία έτρεχε ως ένας άτυπος μαραθώνιος σε αριθμούς σπριντ, οι πολίτες καλούνται να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες της 21ης Μαΐου ώστε να στείλουν το δικό τους μήνυμα, ένα μήνυμα αλλαγής.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνει κάλεσμα προς τους δυνητικούς ψηφοφόρους της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, την στιγμή που ο πρωθυπουργός της χώρας διεξάγει την πολιτική του καμπάνια δίνοντας βάση στην λήθη και όχι στη μνήμη, την λήθη των πολιτικών σκανδάλων που ταυτίστηκαν με τη διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την λήθη από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, το ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής και ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, απευθύνουν Κάλεσμα Δημοκρατίας προς όλους τους πολίτες που επιθυμούν η πολιτική να μην είναι συνυφασμένη με «θολά νερά» και προσδοκούν ένα αξιοπρεπές μέλλον για όλη την κοινωνία με όρους σεβασμού των θεσμών της Δημοκρατίας και πατριωτικό πρόσημο.

Η επάνοδος της δημοκρατικής παράταξης είναι γεγονός αποτυπώνεται πλέον στο σύνολο των πολιτικών συγκεντρώσεων του ΠΑΣΟΚ σε όλη την επικράτεια. Η νέα γενιά δίνει νέα δυναμική στην παράταξη που έχει ταυτιστεί με τα σπουδαιότερα και πιο σημαντικά έργα για την πατρίδα μας και την κοινωνία από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα. Οι παλαιότεροι επιστρέφουν στο πολιτικό τους σπίτι μετά από χρόνια που κυριάρχησε ένα τεχνητό δίπολο εξουσίας και μετά από χρόνια που αποφάσισαν να μείνουν σιωπηλοί απέναντι στο πολιτικό σύστημα.

Αυτή η σιωπή που επικράτησε τα τελευταία 12 χρόνια γίνεται σύνθημα αλλαγής στα χείλη κάθε γενιάς που επιθυμεί η κοινωνία και ο λαός να είναι οι πρωταγωνιστές της πολιτικής σκηνής και όχι τα συμφέροντα και επικοινωνιακές φιέστες. Αυτή την σιωπή δεν μπορούν να αποτυπώσουν οι δημοσκοπήσεις και αυτό πού γεννάται το βράδυ της 21ης Μαΐου είναι η ελπίδα.

Η ελπίδα, η πρόοδος, η δημοκρατική ανατροπή, είναι κάποιες από τις έννοιες που έχουν υποστεί καπηλεία και φθορά από την συντήρηση που φόρεσε τον μανδύα μιας κάλπικης αλλαγής. Η ουσιαστική αλλαγή και η επάνοδος της δημοκρατικής παράταξης σε ρόλο πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων, μπορεί να συντελεστεί με την αθρόα συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες.

Και το στοίχημα όλων όσων δίνουμε την μάχη του σταυρού στην κοινωνία, που θέλουμε να εκφράσουμε τον πολίτη, που βάλλεται από παντού, είναι να καταλάβει ο πολίτης πως έχει την δύναμη στα χέρια του.

Την δύναμη να εκλέξει ανθρώπους ειλικρινείς, με όρεξη για προσφορά, που θέλουν με εκπροσωπήσουν τον λαό και όχι τα συμφέροντα, την κοινωνία και όχι κομματικούς μηχανισμούς. Για όλους αυτούς τους λόγους, δίνω την προσωπική μου μάχη στην Β' Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ: O Κατρούγκαλος αποκάλυψε το κρυφό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ
  • Απίστευτο περιστατικό στη Μύκονο: Πήγε να φάει σε ταβέρνα και κλήθηκε να πληρώσει και τα χρέη του ιδιοκτήτη στο Δημόσιο!
  • Σφοδρή αντιπαράθεση Φίλη-Χατζηδάκη στον «αέρα» εκπομπής για το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ - «Ανδρείκελο υπουργού» - «Πέφτετε χαμηλά»
  • Andy Rourke: Πέθανε ο μπασίστας των The Smiths
  • Αδωνις Γεωργιάδης στην «Η»: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει Φλόριντα της Ε.Ε. - Επενδυτική βαθμίδα και ανάπτυξη πολύ πάνω από 2,4% με κυβέρνηση ΝΔ
Διαβάστε ακόμη

Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του

Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων

Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • εκλογές
  • Νίκος Ανδρουλάκης
  • ειδήσεις τώρα
  • ΠΑΣΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr