• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης μετά τις αποφάσεις των αγροτών - «Όχι στην κλιμάκωση»Νέα εποχή στο Πολεμικό Ναυτικό: Υψώθηκε η ελληνική σημαία στη φρεγάτα Belharra «Κίμων»Δίκη για υποκλοπές: Ζητήθηκε βίαιη προσαγωγή δύο νέων μαρτύρων που δεν προσήλθαν στο δικαστήριοΧάος στην αλβανική Βουλή: Βουλευτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν νερά
δημοφιλές τώρα: Λεωφορεία: Οι οδηγοί γυρνούν την πλάτη στην ΟΣΥ - Ελάχιστες οι αιτήσεις και νέα παράταση στην...
Homepage ┋   Απόψεις   ┋   18.05.2019 21:52
Ανδρέας Παπαλουκάς
Ανδρέας Παπαλουκάς

Ολυμπιακός: Ανοιξε τη Θύρα 7 και πέφτει στον γκρεμό

Οι Αγγελόπουλοι, από τη στιγμή που αποφάσισαν να ενδώσουν στις πιέσεις της Θύρας 7, ήταν βέβαιο ότι η κατάσταση θα οδηγείτο στα άκρα και η ομάδα στα βράχια

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ο Γιώργος Πρίντεζης (INTIME/Γιάννης Παπανίκος)
Ο Γιώργος Πρίντεζης (INTIME/Γιάννης Παπανίκος)

Το’ φεραν έτσι, τους το… έφεραν (οι άλλες 13 ΚΑΕ) αλλιώς και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ξέρουν προς τα πού να πάνε. Τα «μπρος – πίσω βήματα» τελείωσαν, καθώς διαφορετικά περίμεναν ότι θα εξελίσσονταν τα πράγματα κι αλλιώς αυτά πορεύονται.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι πήραν τον στραβό τον δρόμο, κατόπιν αδέξιων χειρισμών τους, καθώς δεν ανέμεναν ότι ο ΕΣΑΚΕ, η ΚΕΔ και η ΕΟΚ θα ήταν εξακολουθητικά ανυποχώρητοι, ότι δεν θα τους παραχωρούσαν έστω ένα μέτρο «γηπέδου», ώστε να είχαν τη δυνατότητα να «πουλούσαν» στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας τους πως κάτι πήραν κι έκαναν ένα βήμα πίσω. Μία δέσμευση ότι του χρόνου θ’  αλλάξουν τα πράγματα.

Τώρα, με άδεια χέρια πώς να πάνε και τι να πουν στη Θύρα 7, που είναι η φανατικότερη οπαδός τού #mexritelous, συνθήματος που πανεύκολα λέγεται, αλλά δύσκολα τηρείται. Υπολόγιζαν – λανθασμένα, ως απεδείχθη, ότι κάποιες άλλες ομάδες θα στήριζαν τον αγώνα – την «επανάστασή τους» κατ’ εκείνους – θα δημιουργούντο δύο ισχυροί πόλοι, θ’ αποκτούσε νόημα ο ανένδοτός τους.

Ομως όλοι παρουσιάστηκαν ανένδοτοι κι έτσι οι Αγγελόπουλοι βρέθηκαν να παίζουν… μονό παιχνίδι. Ολα τα «σουτ» που επιχείρησαν ήταν άστοχα. Κι έτσι, με άδειο καλάθι πια, βρέθηκαν εγκλωβισμένοι, ύστερα από τον σφιχτό – μέχρι… πνιγμού της ομάδας – εναγκαλισμό τους από τη Θύρα 7, η οποία ούτε αφεντικό είναι, ασχέτως αν τοιουτοτρόπως συμπεριφέρεται, διότι η ιδιοκτησία τούς έδωσε τέτοιο δικαίωμα και «γήπεδο να παίξουν», ούτε λογοδοτεί κάπου.

Την ευθύνη για ό,τι συμβεί στον σύλλογο από εδώ και πέρα, εκείνους θα βαρύνει. Οπως, και αν υπάρξει δικαίωση, σε εκείνους θα πιστωθεί η επιτυχία. 

Είναι απολύτως σαφές ότι το μοναδικό αποκούμπι είναι για εκείνους το ΑΣΕΑΔ. Εκεί συνέχεια προσφεύγουν, όχι για να δικαιωθούν, αλλά για να μην ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Αυτό είναι το κύριο μέλημά τους. Εκεί τους οδήγησαν οι «στραβοτιμωνιές» τους, αλλά και τα εμπόδια που συνάντησαν στον δρόμο της «δικαίωσής τους».

Συμπαράσταση από άλλες ομάδες που θα τους άνοιγαν τον δρόμο δεν βρήκαν, κι έτσι, στο τέλος της διαδρομής, είχαν δύο επιλογές: Η μία, να κάνουν μια κυβίστηση, να κατέβουν να παίξουν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, παρότι όχι μόνον δεν ορίστηκαν ξένοι διαιτητές, αλλά δύο εκ των τριών «ανεπιθύμητων», και η άλλη, να ακολουθήσουν το «γαία πυρί μειχθήτω». Και προσώρας φαίνεται να διαλέγουν τον δεύτερο δρόμο. Αυτόν που δεν είναι να πεις ότι δικαιώνει τον αγώνα τους, αλλά σίγουρα καταστρέφει το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός, κατά βάση δεν θέλει να αποχωρήσει από την Basket League. Αγεται και φέρεται, όμως, από τη θύρα 7. Κι αν τον πρώτο καιρό ακουγόταν συνεχώς και μετ’ επιτάσεως η συμμετοχή στην Αδριατική Λίγκα, πλέον μόνον σιγοψιθυρίζεται, έτσι, για να μη μας πουν και ανακόλουθους. Κι αρχίζουν πλέον κάποιοι, πέραν του Βασιλακόπουλου, του Αναστόπουλου και λοιπών υπευθύνων (με ή χωρίς εισαγωγικά, εξαρτάται ποιος το εκστομίζει), να συμπεριλαμβάνουν στους «ενόχους» και «σημαίες» της ομάδας.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι εγκαλείται ο Γιώργος Πρίντεζης και για την απειλή-διαμαρτυρία του να μην κατέβει ν’  αγωνιστεί, λόγω των οφειλών της ομάδας τους, αγανάκτηση που επέφερε το περίφημο ηχητικό, αλλά και γιατί οπαδοί του Παναθηναϊκού αναγνωρίζουν την μπασκετική του αξία, αλλά πρωτίστως το ήθος του.

Αντί να καμαρώνουν που διαθέτουν στις τάξεις τους έναν κοινά αποδεκτό άσο, τον λιθοβολούν!Ο

Στον κατήφορο της ομάδας φαίνεται πως δεν υπάρχει ένα STOP. Υπάρχει μόνον γκρεμός… Κι αντί να ανοίγουν την πόρτα του δικαίωσης, ανοίγουν τη θύρα (7) της καταστροφής…

Διαβάστε ακόμη

Μπλόκα αγροτών: Ποιες μέρες θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι στις γιορτές - Τι θα γίνει με τις παρακαμπτήριες οδούς

«Φλέγονται» οι Βρυξέλλες: Άγρια καταστολή στη διαδήλωση των αγροτών - Δακρυγόνα, και φωτιές έξω από το Ευρωκοινοβούλιο

Χάος στην αλβανική Βουλή: Βουλευτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν νερά

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΕΣΑΚΕ
  • Γιώργος Πρίντεζης
  • ΕΟΚ
  • Ολυμπιακός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr