• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDFΕργατικό ατύχημα στη Νάξο: Υποχώρησαν τα κάγκελα και έπεσαν σε τάφρο - Τους απεγκλώβισε η ΠυροσβεστικήΗράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρούΕπίθεση Φλωρίδη σε συγκεκριμένους δικηγόρους: «Κάποιοι θέλουν να τα κάνουν όλα μπάχαλο»
δημοφιλές τώρα: Κωνσταντοπούλου: Η απάντηση για το «σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν» στη Συρεγγέλα - «Είναι ταξική...
Homepage ┋   Απόψεις   ┋   20.07.2019 12:17
Ευάγγελος Χεκίμογλου
Ευάγγελος Χεκίμογλου

Αστυνοµική µεταρρύθµιση

Μη σας απασχολεί, κύριε υπουργέ µου, η τροποποίηση του νέου Ποινικού Κώδικα...

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ξηλώνει όλη την ΕΛ.ΑΣ. (eurokinissi)
Ξηλώνει όλη την ΕΛ.ΑΣ. (eurokinissi)

Πολλοί ιδιοκτήτες διαµερισµάτων τα διασκεύασαν και τα επίπλωσαν για Airbnb, αλλά όταν άρχισαν να καταφθάνουν οι λογαριασµοί, διαπίστωσαν ότι ο θησαυρός είναι άνθρακες και ότι οι δαπάνες και η φορολογία απορροφούν το µέγιστο µέρος του υψηλού ονοµαστικού εισοδήµατος. Αφήστε τον µπελά µε τα σεντόνια, τις πετσέτες, την κατσαρίδα που προέκυψε από το πουθενά και τη λάµπα που κάηκε στο µπάνιο.

∆εν είναι λίγοι λοιπόν εκείνοι που αποφάσισαν να επαναφέρουν τα διαµερίσµατά τους στην κανονική µισθωτική αγορά. Ελα όµως που τα διαµερίσµατα είναι επιπλωµένα και οι ενοικιαστές έχουν τα δικά τους έπιπλα. Έτσι, οι ατυχήσαντες ιδιοκτήτες δεν ξέρουν τι να κάνουν την επίπλωση για την οποία έχουν δώσει τα µαλλιά της κεφαλής τους. Αν την αφαιρέσουν από το ακίνητο, θα στοιβαχτεί σε καµιά αποθήκη και θα χάσει εντελώς την αξία της, ή θα πουληθεί κοψοχρονιά. Έτσι, προσφέρουν δύο τιµές. Μία εξωφρενική, µε το διαµέρισµα επιπλωµένο, και µία ακόµη πιο εξωφρενική, µε το διαµέρισµα «ανεπίπλωτο». Αξίζει µάλιστα να ασχοληθεί η οικονοµική επιστήµη µε το αξιοπερίεργο ότι προσφέρουν το «ανεπίπλωτο» ακριβότερα από το επιπλωµένο.

Γι’ αυτό παρακαλώ θερµώς τον κ. Χρυσοχοΐδη, τώρα που µεταρρυθµίζει την ΕΛ.ΑΣ., να µου κάνει µια χάρη που του ζητάω από τότε που ήταν πάλι υπουργός στο ίδιο υπουργείο: ∆ηµιουργήστε, επιτέλους, κύριε Χρυσοχοΐδη µου, µία Αστυνοµία Λέξεων, η οποία να περιπολεί στους δρόµους και να συλλαµβάνει όποιον κερατά κακοποιεί την ελληνική γλώσσα.

Μη σας απασχολεί, κύριε υπουργέ µου, η τροποποίηση του νέου Ποινικού Κώδικα. Πρώτον, θα τον τροποποιήσει ούτως ή άλλως η κυβέρνησή σας. ∆εύτερον, σας ετοίµασα το σχετικό άρθρο για να κερδίζουµε χρόνο και να µην επιβαρύνονται ασκόπως οι υπηρεσίες σας.

«Κακοποίηση ελληνικής γλώσσας: Όποιος κακοποιεί την ελληνική γλώσσα τιµωρείται µε φυλάκιση. Αν η πράξη τελέστηκε µέσω ∆ιαδικτύου, επιβάλλεται φοίτηση ως τρία έτη που θα εκτίεται σε δηµόσιο σχολείο». Το αδίκηµα θα διώκεται αυτεπάγγελτα. Ο συλλαµβανόµενος θα οδηγείται σε ειδικό Τµήµα Κακοποιηµένων Λέξεων, όπου θα ανακρίνεται από φιλολόγους, και στη συνέχεια θα παραπέµπεται στο δικαστήριο, που θα συνεδριάζει υπό τη µόνιµη προεδρία του κ. Μπαµπινιώτη. Κάντε κάτι, κύριε υπουργέ µου, διότι αν δεν σταµατήσουµε το «ανεπίπλωτο», σύντοµα θα διαβάσουµε ότι ενοικιάζεται και «επιπλωτό».

Διαβάστε ακόμη

Για ποιους λόγους οι αγρότες δεν πάνε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Η λίστα με τα αιτήματα

Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις

Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF

Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ακίνητα
  • Airbnb
  • Ελληνική Αστυνομία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr