• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Βρέφος 6 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο«Θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια» λέει ο Παναγόπουλος - Τι απαντά για τη δέσμευση των λογαριασμών τουΣυναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις για κατασκοπεία: Συνελήφθη στέλεχος για μετάδοση μυστικών πληροφοριώνΠραγματογνώμονες της ΔΑΕΕ επέστρεψαν στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» - Εκ νέου έρευνες για τα αίτια της έκρηξης
δημοφιλές τώρα: Η κακοκαιρία σαρώνει Ηλεία και Μεσσηνία: Πλημμύρες, κλειστοί δρόμοι και εκκενώσεις σχολείων
Homepage ┋   Απόψεις   ┋   25.10.2018 13:12
Ευάγγελος Χεκίμογλου
Ευάγγελος Χεκίμογλου

Η επικίνδυνη αφίσα

Από χθες αισθάνοµαι πολύ άσχηµα και δεν ξέρω πού να πάω να κρυφτώ. Η ελευθερία µου απειλείται και δεν βρίσκω µέσα προστασίας. ?εν είµαι βέβαιος, µε δύο λόγια, από πού θα µου έρθει το κακό. Και για όλα φταίει εκείνη η αφίσα.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Πριν από χρόνια η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης µάς ανέθεσε να γράψουµε την ιστορία της. Είδαµε αρχεία, βιβλιογραφία, εφηµερίδες και νοµοθεσία, πήραµε συνεντεύξεις, γράψαµε και σβήσαµε, πιεστήκαµε αφορήτως και τελικώς παραδώσαµε το κείµενο την ηµέρα που έπρεπε.

Η Διεθνής Εκθεση φρόντισε -κατόπιν διαγωνισµού- να γίνει µια πολυτελής έκδοση και να την παρουσιάσουν δύο υπουργοί και ο δήµαρχος της Θεσσαλονίκης. Πράγµατι, την ηµέρα της παρουσίασης τα υψηλά αυτά πρόσωπα κάθισαν στο τραπέζι και µαζί τους η ταπεινότητά µου.

Το τελευταίο θα µπορούσα να το αρνηθώ, αλλά, δυστυχώς, υπάρχει η αφίσα που καλούσε στην παρουσίαση. Εκανα, µάλιστα, το σφάλµα να την κορνιζώσω και να την κρεµάσω στο γραφείο, µαζί µε τις άλλες αφίσες από παρουσιάσεις βιβλίων µου, πράγµα που σηµαίνει ότι την είδαν αρκετοί. Βέβαια, δεν τηλεφώνησε κανείς ακόµη για να µε εκβιάσει, αλλά κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο εγώ πετάγοµαι όρθιος από τον εκνευρισµό µου.

Διότι στην αφίσα αναγράφονται τα πρόσωπα που παρουσίασαν το βιβλίο και ήταν: - Ο δήµαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. - Ο υπουργός Εθνικής Αµυνας Ακης Τσοχατζόπουλος. - Ο υπουργός Οικονοµικών Γιάννος Παπαντωνίου. - Ο υποφαινόµενος.

Οπως καταλαβαίνετε, από χθες είµαι ο µοναδικός εξ αυτών που δεν πήγε µέσα και ο µοναδικός που κυκλοφορεί χωρίς περιοριστικούς όρους. Κι αναρωτιέµαι, αφού οι ισχυροί αυτοί άνθρωποι δεν τη γλιτώσανε, πώς θα τη γλιτώσω εγώ. Φυσικά, έχω κρύψει την αφίσα, αλλά τυπώθηκε σε εκατοντάδες αντίτυπα, που µπορούν να βρίσκονται στα χέρια οιουδήποτε. Συνεπώς, ο κίνδυνος παραµένει. Αν δεν µε ξαναδιαβάσετε, αυτό θα φταίει.

Διαβάστε ακόμη

«Ήταν σαν πολύ βαριά τροχαία, είναι περίεργο» - Οι μαρτυρίες νοσηλευτών για την πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις για κατασκοπεία: Συνελήφθη στέλεχος για μετάδοση μυστικών πληροφοριών

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Βρέφος 6 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Εξιτήριο για τη Σία Κοσιώνη - Η ανάρτηση Μπακογιάννη μέσα από τη ΜΕΘ

επόμενο άρθρο  
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr