9 (πολύ) καλοί λόγοι για να τιμήσουμε το καλοκαιρινό κολοκυθάκι
Καλό θα είναι να το εκμεταλλευτούμε
Έχει μία απολαυστικά γλυκιά γεύση κι ειδικά τώρα το καλοκαίρι το τιμούμε στις εξόδους για ουζάκι δίπλα στη θάλασσα ως μεζέ! Οι τελευταίες διατροφικές τάσεις, μάλιστα. το θέλουν κι ως… ζυμαρικό! Ο λόγος για το κολοκυθάκι που διανύει τη «high season» του και καλό θα είναι να το εκμεταλλευτούμε! Γιατί;
Διαβάστε περισσότερα στο k-mag.gr
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




