Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα των κατ΄εξαίρεση ηλεκτρονικών εγγραφών για ΓΕΛ - ΕΠΑΛ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανοίγει από αύριο η πλατφόρμα των κατ΄εξαίρεση ηλεκτρονικών εγγραφών για ΓΕ.Λ - ΕΠΑ.Λ. Η διαδικασία θα διαρκέσει έως το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου. Επίσης, από την 11η/9 και μέχρι την 15η/9, η πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία, προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής - ανανέωσης εγγραφής.
Η έγκριση των εκπρόθεσμων εγγραφών πραγματοποιείται από τους διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι εκτυπώνουν την ηλεκτρονική αίτηση και την καταθέτουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση του σχολείου, προκειμένου να αποσταλεί στην οικεία διεύθυνση Δευτεροβάθμιας.
Με ολιγομελή τμήματα τα ΕΠΑΛ
Με ολιγομελή τμήματα θα λειτουργήσουν τα επαγγελματικά λύκεια το σχολικό έτος 2023/24. Την απόφαση υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δόμνα Μηχαηλίδου και αφορά την λειτουργία ολιγομελών τμημάτων, τόσο στα ΕΠΑΛ, όσο και στα πρότυπα ΕΠΑΛ. Η υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του υπουργείου περιλαμβάνει τους πίνακες των ΕΠΑΛ ανά περιφερειακή διεύθυνση Εκπαίδευσης.
Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
«Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



