Καταγγελία φοιτητών: Προσπάθεια τρομοκρατίας από μέλη της ΔΑΠ σε συνέλευση
Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε καταγγελία για τη στάση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη γενική συνέλευση του συλλόγου προχώρησαν φοιτητές της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οι οποίοι μάλιστα κάνουν λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης.
Η καταγγελία
Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα η οποία συνοδεύεται από σχετικό βίντεο, το απόγευμα της Δευτέρας (04/03) ενώ είχε ολοκληρωθεί η συνέλευση των φοιτητών χωρίς ωστόσο την απαιτούμενη απαρτία για τη λήψη απόφασης, μία ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, «διαλύοντας την πόρτα, εισέβαλαν για «ενισχύσεις» στο κτίριο, ανάμεσα στα οποία ταυτοποιήθηκαν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων, προκειμένου να μας τρομοκρατήσουν, να παρέμβουν στην διαδικασία και να διαλύσουν τη συνάθροιση του ΦΣ, υπερασπιζόμενοι τα άτομά τους».
Τονίζουν ότι στη συνέχεια τα άτομα τράπηκαν σε φυγή με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα «μόλις αντιλήφθηκαν ότι βιντεοσκοπούνται».
Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



