• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Φωτιά τώρα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη - Δεν υπάρχουν τραυματίεςΟ πατέρας της 16χρονης Λόρας ανακάλυψε ότι ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη - Η γυναίκα-«κλειδί»Επέστρεψε σπίτι του ο 5χρονος Λίαμ που είχε συλλάβει η ICE - Οι συγκινητικές φωτογραφίεςΟι μεγιστάνες του πλανήτη… έχασαν τον ύπνο τους: Το δίκτυο εξουσίας πίσω από τα αρχεία Έπσταϊν
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   26.05.2020 13:50
Newsroom
Newsroom

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Θέλουμε να μιλάνε τα έργα, όχι τα λόγια μας»

Η συνάντηση έγινε στο νέο κτίριο της Περιφέρειας, που εγκαινιάστηκε το 2018

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ο Τζιτζικώστας υποδέχεται τον Μητσοτάκη στο νέο κτίριο της Περιφέρειας (eurokinissi)
Ο Τζιτζικώστας υποδέχεται τον Μητσοτάκη στο νέο κτίριο της Περιφέρειας (eurokinissi)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης 26 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με φορείς της τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, καθώς και με τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης. «Θέλουμε να μιλάνε τα έργα, όχι τα λόγια μας. Να κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και όχι από τις προεκλογικές μας εξαγγελίες», τόνισε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη μετά το τέλος της καραντίνας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, επέλεξε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία για να παρακολουθήσει πώς προχωρά η υλοποίηση των έργων που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση διότι, όπως είπε, θέλει να είναι συνεπής (η κυβέρνηση) στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, αν και τους τελευταίους τρεις μήνες μπήκε σε απόλυτη προτεραιότητα η προστασία της υγείας των πολιτών.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα και όλους τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να είχε στεφθεί με επιτυχία όλη αυτή η προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού στη χώρα μας. Υπενθύμισε, δε, ότι σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, επανεξελέγη περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας με ένα συντριπτικό ποσοστό και ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές έγιναν παράλληλα με τις ευρωεκλογές, στις οποίες νίκησε η Νέα Δημοκρατία και άνοιξαν τον δρόμο για τη νίκη και στις εθνικές εκλογές. Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης είπε ότι και οι δύο έχουν σήμερα επέτειο εμπιστοσύνης των πολιτών στα πρόσωπά τους και σημείωσε πως η Μακεδονία παρακολουθεί, κρίνει, συγκρίνει και επιβραβεύει αυτούς που κάνουν έργο.

Ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό των έργων και όχι των λόγων, εξέφρασε τη χαρά του γιατί βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία και είπε πως τα έργα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Η συνάντηση έγινε στο νέο κτίριο της Περιφέρειας, που εγκαινιάστηκε το 2018. Ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Τζιτζικώστα ότι είναι η πρώτη φορά που τα επισκέπτεται και ο περιφερειάρχης τον ξενάγησε στους χώρους.

Διαβάστε ακόμη

Η διπλή στόχευση Μητσοτάκη με τη συνταγματική αναθεώρηση, το «στρίμωγμα» ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 και τα αποθεωτικά λόγια Καραμανλή για Σαμαρά

Με ποια στρατηγική θα φτάσει μέχρι τις επόμενες κάλπες η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Αυξήσεις στα... χαρτιά για τους μισθωτούς: «Λίγες δεκάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα»

Συντήρηση τρένων: ONEX και κορεατική τεχνογνωσία χτίζουν νέο βιομηχανικό hub στην Ελευσίνα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κορονοϊός
  • Θεσσαλονίκη
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • Απόστολος Τζιτζικώστας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr