Στον εισαγγελέα η ηχογραφημένη συνομιλία Μιωνή - Παππά από το usb
Ψάχνουν για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη συνομιλία Μιωνή - Παππά διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, χρεώνοντας τη δικογραφία σε εισαγγελέα προκειμένου να τη μελετήσει. Ο εισαγγελικός λειτουργός έχει στα χέρια του το επίμαχο usb που κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, τη συνοδευτική δήλωση, αλλά και την κατάθεση του Νίκου Παππά στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο ζητούμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι το νόμιμο ή μη της επίμαχης συνομιλίας, η καταγραφή της οποίας έγινε στην Κύπρο, η χρήση της όμως έγινε στην Ελλάδα, γεγονός που εγείρει ειδικά νομικά θέματα, όπως υποστηρίζουν δικαστικοί κύκλοι.
Ενα ακόμη θέμα που ανακύπτει είναι η γνησιότητα του επίμαχου υλικού, καθώς, σύμφωνα με τον Νίκο Παππά, η τηλεφωνική συνομιλία έχει υποστεί επεξεργασία. Γι' αυτό το λόγο δεν αποκλείεται να ζητηθεί διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Νέα παράταση και με μερική ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές και διασώστες ΕΚΑΒ από το 2027
Ρίχνει «βόμβα» στο μπάσκετ ο Άρης: Οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη!
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος σαλάτας
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας - Ενημερώθηκαν για τον θάνατο της μητέρας τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



