Εξώδικο της Όλγας Γεροβασίλη στην εφημερίδα «Καθημερινή»
Επίσης, θα κατατεθεί και μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας καθώς και κατά παντός υπευθύνου, όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πριν από λίγο δικαστικός επιμελητής επέδωσε στην εφημερίδα Καθημερινή εξώδικο της Γραμματέως της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Ολγας Γεροβασίλη, για το χθεσινό δημοσίευμα στο οποίο «εμπεριέχονταν συκοφαντικές, ψευδείς, δυσφημιστικες και σε κάθε περίπτωση παράνομες αναφορές στο πρόσωπό της», όπως αναφέρεται στο εξώδικο.
«Αν δεν υπάρξει επανόρθωση και ανάκληση του δημοσιεύματος θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα, όπως ο νόμος ορίζει, όπως σημειώνεται στο εξώδικο. Επίσης, σε λίγη ώρα θα κατατεθεί μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας καθώς και κατά παντός υπευθύνου» αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε ακόμη
Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»
Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου
Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια
Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



