Κορονοϊός: Ο Μητσοτάκης με μάσκα σε όλους τους λογαριασμούς στα social media
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να στείλει το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να φοράμε μάσκα προστασίας, για να αποφύγουμε τη μετάδοση του κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού που έκανε εκτάκτως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, άλλαξε συμβολικά τη φωτογραφία προφίλ του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ανάρτησε μία φωτογραφία του στην οποία φορά μάσκα με την ελληνική σημαία. Με αυτό τον τρόπο ο κ. Μητσοτάκης θέλει να περάσει το μήνυμα ότι από αύριο Σάββατο, όλοι πρέπει να φοράμε μάσκα προστασίας, για να αποφύγουμε τη μετάδοση του κορονοϊού.

Διαβάστε ακόμη
Νεκρός ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας - Είχε συνδεθεί με την υπόθεση «Putney Pusher»
Δημοσκόπηση Pulse: Δεν έπεισαν οι εξαγγελίες στη ΔΕΘ - Το «σήμα» των πρώην ψηφοφόρων της ΝΔ για Σαμαρά
Πλασμαφαίρεση: Μητέρα περιγράφει τη διαδικασία στον 29χρονο γιο της - Οι εξετάσεις και η ιατρική ομάδα
Μητέρα νεοσύλλεκτου στο OPEN: Καταγγελίες για φαγητό, ποντίκια και προβληματικές συνθήκες διαβίωσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




