Στην Εύβοια ο Μητσοτάκης - Αυτοψία στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές
Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Χαλκίδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Εύβοια μετέβη ύστερα από το ΚΥΣΕΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς τα μέτωπα που έχει η κυβέρνηση ταυτόχρονα είναι πολλά. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται αυτή την ώρα στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές και συγκεκριμένα στο Μπούρτζι.
Ο πρωθυπουργός περπάτησε κατά μήκος της παραλίας και συνομίλησε με πολίτες των πληγέντων περιοχών, εκφράζοντάς τους την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης και δίνοντάς τους την υπόσχεση για όσο το δυνατόν αμεσότερη αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η περιοχή.
Η χθεσινή θεομηνία που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Κυριακής είχε ως αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οκτώ άνθρωποι μεταξύ των οποίων κι ένα βρέφος οκτώ μηνών. Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε σήμερα με την εύρεση της σορού του 70χρονου, που αγνοείτο από χθες, καθώς τα ορμητικά νερά τον παρέσυραν από το Μπούρτζι και τελικά βρέθηκε ύστερα από 24 και πλέον ώρες στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στον Κάλαμο.
Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ
«Βιολάντα»: Εγκληματικές παραλείψεις και αδιαφορία για τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων
Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο είναι αόριστης διάρκειας
Απέδωσε το μπόνους των 40.000 ευρώ στους ειδικευόμενους γιατρούς; Τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



