Πομπέο σε Τσαβούσογλου: Επείγουσα ανάγκη μείωσης της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτο θέμα συζήτησης είναι η κατάσταση που δημιούργησε η Τουρκία στη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ με την επιθετικότητά της στην περιοχή του Καστελόριζου και εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για την επείγουσα ανάγκη να μειωθούν οι εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο συζήτησαν το απόγευμα της Κυριακής ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικ Πομπέο με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Σύμφωνα με το hellasjournal.com οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτο θέμα συζήτησης είναι η κατάσταση που δημιούργησε η Τουρκία στη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ με την επιθετικότητά της στην περιοχή του Καστελόριζου και εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αλλά μίλησαν και για άλλα ανοικτά θέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν και για το θέμα του ρωσικού συστήματος S-400 και για το θέμα της Λιβύης, και άλλα περιφερειακά ζητήματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ:
Ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο συναντήθηκε σήμερα με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας. Ο υπουργός Πομπέο και ο υπουργός Εξωτερικών Τσάβουσογλου συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της επείγουσας ανάγκης μείωσης των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ένας άλλος Φάμελλος: Πήρε το μικρόφωνο στην κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε viral!
Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 οι νεκροί, πάνω από 150 οι τραυματίες - «Πολύ παράξενο δυστύχημα»
Επιστολή Τραμπ στον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι με όρους ειρήνης...»
Καρυστιανού για αμβλώσεις: Είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης - Για μένα υπάρχει ηθικό θέμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



