Χαρδαλιάς: Θα επαναφέρουμε και το SMS για τις μετακινήσεις εάν χρειαστεί
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επαναχρησιμοποίησης του SMS στο 13033🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το καμπανάκι του κινδύνου έκρουσε για ακόμα μία φορά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, όσον αφορά τη διασπορά του κορονοϊού. Και αυτό διότι ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επαναχρησιμοποίησης του SMS στο 13033.
«Η χρήση SMS γενικότερα είναι ένα εργαλείο για το οποίο χρειάζονται οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να είναι αποτελεσματικό. Προφανώς είναι ένα εργαλείο δουλειάς είναι ένα εργαλείο υπενθύμισης και στην φάση αυτή είναι ένα εργαλείο που εφόσον φτάσουμε και μπορέσουμε και κατηγοριοποιήσουμε κάποια δεδομένα ή κάποιες κατηγορίες τις οποίες τις παρακολουθούμε καθημερινά, μπορεί και να το χρησιμοποιήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.
Υπό δυσμενείς συνθήκες ξεκίνησε η μεταφορά των νεκρών ορειβατών: Συνδράμει ελικόπτερο - Το χρονικό
«Τα χρέη φαίνεται να όπλισαν το χέρι του γιου»: Πώς εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Παπαδοπούλου
Μια χώρα σημαδεμένη από τη βία, αλλά αποφασισμένη να επιβιώσει: Οι πιο δυνατές φωτογραφίες από την Ουκρανία το 2025
Αυτοί είναι οι τρεις τίτλοι τραγουδιών φαβορί για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2026
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



