Πολάκης σε Τσακαλώτο: «Πιστεύω ότι πρέπει να το φωνάζουμε ότι είναι απατεώνες»
Την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε άρθρο του πρώην υπουργού Οικονομικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το άρθρο του Ευκλείδη Τσακαλώτου μέσα από το οποίο ο πρώην υπουργός Οικονομικών αποστασιοποιείται από τις αναφορές Τσίπρα περί «πολιτικής απάτης της κυβέρνησης», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη. Μάλιστα ο κ. Πολάκης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook απαντάει στον κ. Τσακαλώτο, ενώ του παραθέτει «τρανταχτά παραδείγματα απατεώνων» ενώ προσθέτει ότι « πρέπει κατά τη γνώμη μου να τους το φωνάζουμε δυνατά και κατάμουτρα!!».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
«ΕΥΚΛΕΙΔΗ: ειδα την ανάρτηση σου. Στις φωτό μετά από αυτήν θα δεις, μόνο τις τελευταίες 5-6 μέρες ,μερικά ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ που πρέπει ,κατά τη γνώμη μου να τους το ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!»
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




