Καστελόριζο: Εριξαν μπογιά στην ελληνική σημαία, drone έπαιζε τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας
Φαίνεται πως η επινοητικότητα των Τούρκων δεν έχει τέλος, αφού δεν χάνουν ευκαιρία να προκαλούν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μπορεί, με τη διαμεσολάβηση της Γερμανίας, Ελλάδα και Τουρκία να συμφώνησαν στην επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών, φαίνεται όμως πως η επινοητικότητα των Τούρκων δεν έχει τέλος, αφού δεν χάνουν ευκαιρία να προκαλούν. Σήμερα, πρωί - πρωί, έστειλαν ένα drone στο Καστελόριζο, που επί 10 λεπτά πετούσε πάνω από τη Μεγίστη και το υπόλοιπο νησί, παιανίζοντας εμβατήρια καθώς και τον τουρκικό εθνικό ύμνο.
Μάλιστα, όπως μετέδωσε το OPEN TV, λίγη ώρα αργότερα, τουρκικό site δημοσίευσε άρθρο με τον τίτλο «Ζωγράφισαν την ελληνική σημαία κόκκινη στο Καστελόριζο», συνοδεύοντάς το από εικόνες που δείχνουν το όρος «Μουντούς», στο οποίο βρίσκεται σχεδιασμένη η ελληνική σημαία, στην οποία και έχουν ρίξει κόκκινη μπογιά.
Περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:
Πρόοδος μεν, εμπόδια δε μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Ποια τα «αγκάθια» στη συμφωνία για την Ουκρανία
Έτοιμοι για ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες – Οι νέες κινητοποιήσεις
Τι όπλισε το χέρι του άνδρα που πήγε να σκότωσει τη σύζυγό του – Το οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες
Σε άλλη χώρα ο κ. Πλεύρης δεν θα ήταν σήμερα Υπουργός. Τόσο απλά.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




