Γιάννης Λαγός για απόφαση Χρυσής Αυγής: Χαίρομαι που σας πολεμώ - Ούτε κάνω πίσω σε τίποτα
Επιμένει να προκαλεί με δηλώσεις του ο Γιάννης Λαγός μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ωστόσο ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, Γιάννης Λαγός, που έχει κριθεί ένοχος για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (μαζί με Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη και άλλους) επιμένει να προκαλεί επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιάννης Λαγός επιτέθηκε στην ελληνική Δικαιοσύνη για την ιστορική απόφασή της. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο Γιάννης Λαγός έγραψε: «Αυτή είναι η ελληνική Δικαιοσύνη. τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος. Χαίρομαι που σας πολεμώ. Ούτε θα κάνω πίσω σε τίποτα. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Συνεχίζω πιο αποφασισμένος».
Αποκαρδιωτικές εικόνες Πόρτο Γερμενό: Σπίτια έγιναν στάχτη, χωρίς ρεύμα και νερό η περιοχή - Αυτοψία ethnos.gr
Πόρτο Γερμενό: Οι στιγμές στην πύρινη κόλαση μέσα από την κάμερα του ethnos.gr - Από τη νυχτερινή μάχη, στην αποκαρδιωτική επόμενη μέρα
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε σφοδρή ανατροπή φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο: Η FIFA αποσύρει το σχέδιο πώλησης μεριδίου του Μουντιάλ μετά την απειλή μποϊκοτάζ από την UEFA
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



