Αναβλήθηκε η συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Χάικο Μάας
Ο Νίκος Δένδιας νωρίτερα την Τετάρτη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο πλαίσιο των συναντήσεων που θα έχει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών στο Βερολίνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην αναβολή της συνάντησης του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών, Χάικο Μάας, προχώρησε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, επικαλούμενο «πρόβλημα» στο πρόγραμμα του Γερμανού υπουργού.
Ο Νίκος Δένδιας νωρίτερα την Τετάρτη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο πλαίσιο των συναντήσεων που θα έχει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών στο Βερολίνο. Επισήμως, στις συναντήσεις αναμένεται να συζητηθούν «θέματα διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο, τη γερμανική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ενωση καθώς και άλλα θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος».
Στην πράξη, καθώς η γερμανική κυβέρνηση έχει αναλάβει ήδη από το καλοκαίρι «διαμεσολαβητικό ρόλο» μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Τουρκίας, ώστε οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι του «διαλόγου» και να «τρέξουν» «διευθετήσεις» στην ανατολική Μεσόγειο, θα αναζητηθούν τρόποι «αποκλιμάκωσης» της έντασης λόγω των ερευνών του Oruc Reis και επανέναρξης των περιλάλητων διερευνητικών επαφών, ώστε να δρομολογηθούν συνεννοήσεις. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί πότε θα γίνει η συνάντηση με τον Χάικο Μάας.
Αγρότες: «Ρήγμα» στο μέτωπο των 18 που λένε «ναι» στο διάλογο - Για ποιο λόγο έφυγαν τρακτέρ από τα Πράσινα Φανάρια
Όταν ο Ζελένσκι δέχτηκε να παραχωρήσει το 20% των εδαφών της στη Ρωσία - Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων
Ξεκίνησαν τα χιόνια στην Πάρνηθα: Έκλεισε ο δρόμος προς το καζίνο - Στα λευκά και η Ιπποκράτειος Πολιτεία
Ρόδος: «Η χειροβομβίδα δεν εξερράγη στα χέρια του Ραφαήλ» - Τι καταγγέλλει η οικογένεια του 19χρονου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



